TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40

Gyártó:
Cikkszám:
896939
Gyári cikkszám:
177759SL40

13099.999962

10314.9606

13 100 Ft

Nettó: 10 315 Ft

TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40 - Kiváló minőségű hűtővédő motorokhoz

A motoralkatrészek között az egyik legfontosabb elem a hűtőrendszer, amely gondoskodik arról, hogy a motor mindig optimális hőmérsékleten működjön. Ebben a rendszerben kiemelten fontos szerepet játszik az olyan kiegészítők használata, mint a TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40. Ez a termék különösen a hosszabb motorozások és a nehezebb terepviszonyok között bizonyul elengedhetetlennek.

A TWIN AIR márka régóta ismert a motoros közösségben megbízhatóságáról és kiváló minőségű termékeiről. A TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40 nem csupán a motor hűtési rendszerének védelmére szolgál, hanem hozzásegíti a motorost ahhoz, hogy hosszabb távon is zavartalanul és hatékonyan tudjon motorozni.

Termékjellemzők

  • Védelem a szennyeződések ellen: A hűtőrács és a hűtő élettartamát jelentősen megnövelheti, mivel hatékonyan véd a sár, por és egyéb szennyeződések ellen.
  • Kiváló anyagminőség: A tartós és erős anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot, bármilyen körülmények között használva.
  • Könnyű telepítés: Nem igényel speciális szerszámokat vagy különösebb szakértelmet a telepítése, ami azonnal lehetővé teszi a használatát.
  • Hatékony hűtés: Megőrzi a hűtőrendszer teljesítményét, így mindig optimális hőmérsékleten tartja a motort.

A TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40 használata minden motoros számára ajánlott, aki szeretné megóvni motorját a túlmelegedéstől és a szennyeződésektől. Akár versenypályán, akár off-road terepen használják, ez a hűtőháló nélkülözhetetlen kiegészítő.

Hogyan használjuk?

Először is, győződjön meg arról, hogy a motor hűtője tiszta és mentes minden szennyeződéstől. Ezután helyezze fel a TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40 terméket a hűtőre, ügyelve arra, hogy megfelelően illeszkedjen és ne legyenek illesztési hibák. Telepítés után ellenőrizze a rögzítést, és győződjön meg róla, hogy a hűtőrács szabadon lélegezhet. Ennyi az egész – máris készen áll a motor hosszabb távú, biztonságos használatára.

Ne feledje, hogy a TWIN AIR RADIÁTOR SLEEVE 177759SL40 rendszeres karbantartást igényel, ahogy minden más motoralkatrész is. Ellenőrizze rendszeresen, tisztítsa meg a felületi szennyeződésektől, és ha szükséges, cserélje ki időben.

Webshopunkban számos más TWIN AIR termék is elérhető, amelyek segíthetnek maximalizálni motorja teljesítményét és élettartamát. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki a legmegfelelőbb kiegészítőket motorjához! Motoralkatrész áruházunkban csak kiváló minőségű termékeket kínálunk, így biztos lehet benne, hogy minden vásárlásával egy megbízható és tartós alkatrészhez jut hozzá.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges