TWIN AIR Nylon Radiátorvédő huzatok - Suzuki RM-Z 177759SL30

Gyártó:
Cikkszám:
993613
Gyári cikkszám:
177759SL30

13299.999943

10472.4409

13 300 Ft

Nettó: 10 472 Ft

TWIN AIR Nylon Radiátorvédő huzatok - Suzuki RM-Z 177759SL30

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Nylon Radiátorvédő huzatok - Suzuki RM-Z 177759SL30

A TWIN AIR Nylon Radiátorvédő huzatok különösen a Suzuki RM-Z 177759SL30 modell számára lettek kifejlesztve. Ezek a prémium minőségű huzatok kiváló védelmet nyújtanak a motor radiátorának a különböző szennyeződésektől, például sár, homok, kő vagy más törmelék. Ezek a huzatok biztosítják a radiátor optimális hűtését és hosszabb élettartamot garantálnak.

Miért válassza a TWIN AIR Radiátorvédő huzatokat?

  • Tartósság: A radiátorvédő huzatok rugalmas és tartós nylonszövetből készültek, amely ellenáll a különféle környezeti hatásoknak.
  • Könnyű telepítés: Ezek a huzatok egyszerűen és gyorsan felszerelhetőek a motorra, így a használatuk során semmilyen komplikáció nem merül fel.
  • Védelmi funkció: Hatékonyan megakadályozza a radiátor eltömődését és túlmelegedését, ami gyakran előfordulhat nehéz terepen történő motorozás során.
  • Egyszerű karbantartás: A huzatok könnyen tisztíthatóak, ami egyszerűbbé teszi a használatukat és megőrzi az optimális teljesítményüket hosszú távon.

A zord terepviszonyok és a szennyeződések könnyen károsíthatják motorja radiátorát, ami komoly problémákhoz vezethet. A TWIN AIR Nylon Radiátorvédő huzatok megbízható és hatékony védelmet nyújtanak ezekkel a problémákkal szemben. Alkalmas mindennapi használatra és versenyzésre egyaránt, így ha Ön szeretné megvédeni motorját, akkor ezek a huzatok a legjobb választások.

Műszaki adatok

  • Anyaga: Kiváló minőségű nylonszövet
  • Szín: Fekete
  • Kompatibilitás: Suzuki RM-Z 177759SL30
  • Gyártó: TWIN AIR

A Suzuki RM-Z 177759SL30 modellhez tökéletesen illeszkedik, garantálva a megfelelő illeszkedést és védelmet. A huzatokat kifejezetten az extrém körülmények között történő motorozáshoz tervezték, így akár a legkeményebb terepen is biztosítják motorja radiátorának védelmét. Továbbá, a TWIN AIR márka garantálja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot. A huzatok rugalmas anyaga biztosítja a tökéletes illeszkedést, miközben könnyen kezelhető és tisztítható marad.

Használati utasítás:

  1. Tisztítsa meg a radiátort a szennyeződésektől.
  2. Helyezze fel a TWIN AIR Nylon Radiátorvédő huzatot.
  3. Rögzítse megfelelően, hogy biztosan a helyén maradjon.
  4. Rendszeresen ellenőrizze és tisztítsa a huzatot.

Ezzel a kiegészítővel jelentősen meghosszabbíthatja motorja radiátorának élettartamát és teljesítményét. A TWIN AIR Nylon Radiátorvédő huzatok egyaránt hasznosak mind az amatőr, mind a profi motorosok számára, akik értékelik a megbízhatóságot és a minőséget.

Cikkszám: 993613
Gyári cikkszám: 177759SL30
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges