TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar KTM/HVA/Husaberg K1.8

Gyártó:
Cikkszám:
993026
Gyári cikkszám:
K1.8

10400.000028

8188.9764

10 400 Ft

Nettó: 8 189 Ft

TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar KTM/HVA/Husaberg K1.8

Rendelhető
Rendelhető

TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar KTM/HVA/Husaberg K1.8 - Kiváló Motoralkatrész Webshopunkban!

Üdvözöljük a motoralkatrészek világában, ahol a minőség és a megbízhatóság találkozik! Bemutatjuk Önnek a TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar KTM/HVA/Husaberg K1.8 terméket, amely tökéletes választás minden motoros számára, aki gondosan karbantartja járművét.

A radiátor sapka egy kulcsfontosságú elem a motor hűtőrendszerében, és a TECNIUM ezt a szükségletet kiváló minőségű anyagokkal és gyártási technológiával elégíti ki. A TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar kifejezetten a KTM, HVA és Husaberg K1.8 modellekhez tervezett, így teljes kompatibilitást és optimális teljesítményt biztosít. Ez az alkatrész készen áll arra, hogy javítsa motorjának hűtőrendszerét és megőrizze a motor hőmérsékletét a kritikus szinten.

Termékjellemzők:

  • Nyomás: A sapka 1,8 bar nyomást képes tartani, amely ideális a megfelelő hűtési folyamat fenntartásához.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten KTM, HVA és Husaberg K1.8 modellekhez.
  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot és nagyfokú megbízhatóságot biztosítson.
  • Megbízhatóság: A TECNIUM gyártmánya, amely híres a motoralkatrészek terén szerzett tapasztalatáról és minőségéről.

Ajánlások és Használat:

A TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar könnyen felszerelhető és egyszerű karbantartást igényel. Ajánlott minden alkalommal ellenőrizni a hűtőrendszer egyéb részeit is, hogy biztosítsa a sapka és a rendszer tökéletes működését. Ezenkívül minden motorosnak ajánlott, hogy rendszeresen ellenőrizze a sapka állapotát és cserélje ki azt, ha bármilyen sérülést vagy kopást észlel.

Miért Válassza a TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar-t?

A TECNIUM egy elismert név a motoralkatrészek piacán, és termékeik híresek a kiváló teljesítményről és a tartósságról. A radiátor sapka különösen fontos szerepet játszik a motor optimális hűtési folyamatában, és a TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar biztosítja, hogy motorja mindig a megfelelő hőmérsékleten működjön. Kiváló választás mindazok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a minőség terén.

Ne habozzon tovább, és vásárolja meg most a TECNIUM Radiátor Sapka 1,8 Bar KTM/HVA/Husaberg K1.8 terméket webáruházunkban! Élvezze a megbízhatóságot és a tartósságot, amit ez a kiemelkedő termék nyújtani tud motorjának.

Részletek és Vásárlás

Cikkszám: 993026
Gyári cikkszám: K1.8
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges