MOOSE RADIÁTOR SAPKA 1.1 BAR FEKETE 212-1112

Gyártó:
Cikkszám:
702025
Gyári cikkszám:
212-1112

12899.999981

10157.4803

12 900 Ft

Nettó: 10 157 Ft

MOOSE RADIÁTOR SAPKA 1.1 BAR FEKETE 212-1112

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RADIÁTOR SAPKA 1.1 BAR FEKETE 212-1112

Üdvözöljük a motoralkatrészek világában! Megjelent a legújabb, speciálisan motorosok számára tervezett radiátor sapka: a Moose Radiátor Sapka 1.1 Bar Fekete 212-1112. Ez a kitűnő minőségű radiátor sapka egy kiváló választás minden motoros számára, aki szeretné biztosítani a motorja optimális működését.

Miért válassza a Moose Radiátor Sapkát?

A motorok hűtőrendszere kritikus szerepet játszik a motor állapotának és hosszú élettartamának fenntartásában. A Moose Radiátor Sapka különlegesen úgy lett tervezve, hogy megbízható és stabil teljesítményt nyújtson. Több előnye is van, amelyek miatt érdemes ezt a terméket választania:

  • Magas Minőségű Anyagok: A radiátor sapka tartós és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a hőnek és nyomásnak.
  • Megbízható Nyomásszabályozás: A sapka stabil 1.1 bar nyomást biztosít, amely ideális a legtöbb motor számára és segít megelőzni a hűtőrendszer túlmelegedését.
  • Stílusos Dizájn: A fényes fekete szín modern és stílusos megjelenést biztosít a motor számára.
  • Könnyű Telepítés: A sapka egyszerűen telepíthető, és a pontosan illeszkedő kialakításnak köszönhetően nem igényel külön szerszámokat.

Részletes Termékleírás

A Moose Radiátor Sapka 1.1 Bar Fekete 212-1112 a következő specifikációkkal rendelkezik:

  • Gyártó: MOOSE
  • Nyomás: 1.1 Bar
  • Szín: Fekete
  • Termék kód: 212-1112
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Hűtő és alkatrészei > Radiátor sapka

Miért fontos a megfelelő radiátor sapka?

A radiátor sapka nemcsak a hűtőfolyadék szintjét szabályozza, hanem a megfelelő nyomást is fenntartja a hűtőrendszerben. Ez különösen fontos, mivel a nem megfelelő nyomás túlmelegedést vagy akár komolyabb meghibásodásokat is okozhat.

Ezen felül a megfelelően működő hűtőrendszer megnöveli a motor teljesítményét és élettartamát, mivel segít karbantartani a motor optimális üzemi hőmérsékletét.

Alkalmazhatóság

A Moose Radiátor Sapka 1.1 Bar Fekete 212-1112 széles körben alkalmazható különböző motortípusokhoz. Győződjön meg róla, hogy a motorjához megfelelő sapkát választ, és ellenőrizze a kompatibilitást a gyártó által megadott információk alapján.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy javítsa motorja hűtőrendszerének teljesítményét és élettartamát. Rendelje meg a Moose Radiátor Sapkát még ma, és élvezze a nyugodt és biztonságos motorozást! Termékünk készleten van, és azonnal rendelhető webshopunkban. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges