SAMCO SPORT CLAMP KT RAD HOSE CKKTM11 CKKTM115

Gyártó:
Cikkszám:
868493
Gyári cikkszám:
CKKTM115

15499.999988

12204.7244

15 500 Ft

Nettó: 12 205 Ft

SAMCO SPORT CLAMP KT RAD HOSE CKKTM11 CKKTM115

Rendelhető
Rendelhető

A SAMCO SPORT egy jól ismert és megbízható márka a motoralkatrészek piacán. Kifejezetten motorokhoz tervezett termékei világszerte keresettek, nemcsak a hétköznapi felhasználók, hanem versenyzők körében is. Így nem csoda, hogy a SAMCO SPORT CLAMP KT RAD HOSE CKKTM11 CKKTM115 termék is kiváló minőséget és megbízhatóságot ígér.

A termék specifikusan a radiátor tömlők rögzítésére szolgál, ami kritikus fontosságú a motor optimális hűtéséhez. Minden motor rajongó tudja, hogy a motor hűtőrendszere kulcsfontosságú a jármű hosszú élettartama és teljesítménye szempontjából. Ez a bilincs kit kimagaslóan fontos szerepet játszik a hűtőrendszer zűrzavarmentes működésében.

A SAMCO SPORT CLAMP KT RAD HOSE CKKTM11 CKKTM115 fő jellemzői közé tartozik a kiváló anyaghasználat és a precíziós gyártás, mely biztosítja, hogy a termék hosszú élettartammal rendelkezzen. Az anyagok ellenállnak a korroziónak és a mechanikai sérüléseknek, így nem kell félnie attól, hogy idő előtt elhasználódik vagy meghibásodik.

A termék könnyen telepíthető, így akár otthon is elvégezheti a felszerelést. A szett tartalmazza a szükséges bilincseket, amelyek tökéletesen illeszkednek a radiátor tömlőhöz, biztosítva ezáltal a szoros és biztonságos kapcsolatot. Ezt a bilincs kit-et kifejezetten a következő modellekhez tervezték:

  • KTM11
  • KTM115

Annak érdekében, hogy maximálisan kihasználhassa a SAMCO SPORT CLAMP KT RAD HOSE CKKTM11 CKKTM115 kínálta előnyöket, érdemes rendszeresen ellenőrizni és karbantartani a motor hűtőrendszerét. Ha gyakran motorozik, különösen hosszabb távokon vagy extrém körülmények között, akkor különösen fontos, hogy az ilyen kritikus alkatrészek mindig kifogástalan állapotban legyenek.

A webshopunkban nemcsak ezt a kiváló terméket találja meg, hanem számos más motoralkatrészt és motoros ruházatot is, amelyek mindegyike különleges igényekre szabva, magas minőségű anyagokból készül. Célunk, hogy az Ön motoros élményét a lehető legjobban támogassuk, legyen szó hétköznapi használatról vagy versenyzésről.

Fedezze fel kínálatunkat, és válassza a SAMCO SPORT termékeit, ha a legjobb minőséget és teljesítményt keresi motorjához. Rendeljen most, és élvezze a SAMCO SPORT CLAMP KT RAD HOSE CKKTM11 CKKTM115 által nyújtott biztonságot és megbízhatóságot!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges