K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006

Gyártó:
Cikkszám:
759921
Gyári cikkszám:
75-1006

15300.000007

12047.2441

15 300 Ft

Nettó: 12 047 Ft

K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006

Rendelhető
Rendelhető

K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros ruházat szakértőinek webáruházában! Örömmel mutatjuk be a K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006 terméket, amely a motoros közösség számára nyújt kiváló minőségű megoldást. Ez a termék kimondottan hűtőrendszerek javítására készült, és biztosítja, hogy motorkerékpárja mindig optimális hőmérsékleten működjön.

Termékinformációk

  • Gyártó: K+S TECHNOLOGIES
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Hűtő és alkatrészei > Egyéb
  • Termék kód: 75-1006

A K&S Vízszivattyú Javító Készlet Előnyei

A K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006 a következő előnyöket kínálja:

  • Minőség és Megbízhatóság: A K+S TECHNOLOGIES hírneve garantálja, hogy hűtőrendszere a legjobb alkatrészekkel van felszerelve.
  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Komplett Készlet: Minden szükséges alkatrészt tartalmaz, amelyek a vízszivattyú javításához szükségesek.
  • Könnyű Telepítés: Részletes útmutatót és illeszkedő alkatrészeket tartalmaz, így a javítás gyors és egyszerű.

Hogyan Működik a Vízszivattyú Javító Készlet?

A hűtőrendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a motorkerékpárok megbízható és biztonságos működésében. A vízszivattyú feladata, hogy a hűtőfolyadékot a motoron keresztül áramoltassa, így szabályozza a hőmérsékletet. Ha bármilyen probléma jelentkezik a vízszivattyúval, a motor túlmelegedhet, ami súlyos károkat okozhat.

A K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006 segítségével gyorsan és hatékonyan javíthatja a vízszivattyút. A készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt a javításhoz, beleértve a tömítéseket és tömítéseket, amelyek biztosítják a szivárgásmentességet és a maximális teljesítményt.

Miért Válassza a K+S TECHNOLOGIES Termékeit?

A K+S TECHNOLOGIES elkötelezett a kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészek és tartozékok biztosítása iránt. Termékeik szigorú tesztelési folyamatokon mennek keresztül, így csak a legjobb teljesítményű és leghosszabb élettartamú alkatrészek kerülnek ki a piacra. A K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006 nem kivétel, és kifejezetten a legmagasabb szabványoknak megfelelően készült.

Rendelje meg Most!

Ne hagyja, hogy a meghibásodott vízszivattyú miatt fennakadások legyenek az útján. Rendelje meg a K&S Vízszivattyú Javító Készlet 75-1006-ot most, és élvezze a zavartalan motorozást. Látogasson el webshopunkba, és fedezze fel a többi motoralkatrészünket is!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges