KSX Radiátor Sapka 1.8 Bar KD18BAR

Gyártó:
Cikkszám:
875004
Gyári cikkszám:
KD18BAR

8199.999983

6456.6929

8 200 Ft

Nettó: 6 457 Ft

KSX Radiátor Sapka 1.8 Bar KD18BAR

Rendelhető
Rendelhető

KSX Radiátor Sapka 1.8 Bar KD18BAR

A motorbiciklik karbantartása és felújítása sosem volt egyszerűbb és biztonságosabb a KSX Radiátor Sapkával 1.8 Bar KD18BAR. Ez a csúcskategóriás radiátor sapka különösen fontos szerepet játszik a motorbicikli hűtőrendszerének hatékony működésében és hosszú élettartamának biztosításában.

Magas Minőség és Tartósság

A KSX által gyártott radiátor sapka Kiváló minőségű anyagokból készül, hogy ellenálljon a mindennapi használat és a szélsőséges körülmények terhelésének. A 1.8 bar nyomásra tervezett sapka biztosítja a hűtőrendszer optimális működését, megelőzve a hűtőfolyadék túlmelegedését és forrását, amely elkerülhetetlenül a rendszer hibás működéséhez vezethetne. Az erős és megbízható szerkezet hosszú távú biztonságot nyújt minden motoros számára.

Műszaki Jellemzők

  • Maximális nyomás: 1.8 bar
  • Kiváló minőségű anyag: Rozsdamentes acél és hőálló műanyag
  • Kompatibilitás: Széleskörű alkalmazhatóság a legtöbb motorbicikli modellhez
  • Gyártó: KSX

A KSX Radiátor Sapka precíz kialakítása megakadályozza a hűtőrendszer belső nyomásának túlzott emelkedését, így védelmet nyújtva a motor és a radiátor károsodása ellen. Az innovatív dizájn és a prémium anyaghasználat révén nincs többé szükség gyakori cserére vagy karbantartásra, ami időt és pénzt takarít meg a motorosoknak.

Könnyű Telepítés

A KSX Radiátor Sapka 1.8 Bar KD18BAR telepítése rendkívül egyszerű, ami lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén cserélje ki a régi, elhasználódott radiátor sapkát. A pontos illeszkedés és a gyári specifikációkhoz való igazodás garantálja, hogy a sapka tökéletesen kompatibilis legyen a motorbicikli hűtőrendszerével, biztosítva a maximális hatékonyságot és biztonságot.

Biztonság és Megbízhatóság

A magas nyomású radiátor sapkák kritikus szerepet játszanak a motorok hűtőrendszerében, különösen azokban az esetekben, amikor a motor nagy terhelés alatt működik. A KSX sapka 1.8 bar nyomásra van tervezve, hogy kezelje a nagyobb igénybevételt is, miközben biztosítja a hűtőfolyadék megfelelő keringését és hőelvezetését. Ez a sapka minden körülmények között megbízható teljesítményt nyújt, ami elengedhetetlen a hosszú távú motorkerékpár használhatóság és teljesítmény érdekében.

Rendkívüli Ár-Érték Arány

A KSX Radiátor Sapka megvásárlásával nemcsak a motorbiciklid hűtőrendszerének megbízhatóságát és hatékonyságát növeled, hanem hosszú távú beruházást is eszközölsz. A sapka kiváló ár-érték arányával biztosítod, hogy motorod mindig a legjobb állapotban legyen, bármilyen körülmények között is használod.

Vásárold meg most a KSX Radiátor Sapkát 1.8 Bar KD18BAR-t webshopunkban, és élvezd a motorbiciklizés igazi szabadságát és biztonságát!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges