Hardline-X Honda Crf/Crf-X 250-450 prémium enduró lábtartó

Gyártó:
Cikkszám:
980476

34900.00005

27480.3150

34 900 Ft

Nettó: 27 480 Ft

Hardline-X Honda Crf/Crf-X 250-450 prémium enduró lábtartó

Rendelhető
Rendelhető

A Hardline-X Honda Crf/Crf-X 250-450 prémium enduró lábtartó ideális választás minden motoros számára, aki szeretné maximalizálni motorkerékpárja teljesítményét és kényelmét. Ez a magas minőségű enduró lábtartó kifejezetten Honda Crf és Crf-X modellekhez lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a 250 és 450 köbcentiméter közötti motorokhoz.

Kiváló Minőség és Tartósság

A Hardline-X lábtartó rozsdamentes acélból készült, ami maximális tartósságot és hosszú élettartamot garantál. A precíziós megmunkálás és a nagy szilárdságú anyagok biztosítják, hogy ezek a lábtartók extrém terhelések esetén is helytállnak.

Ergonomikus Kialakítás

A termék ergonomikus kialakítása révén jelentősen növeli a motoros kényelmét és stabilitását. Az optimalizált forma és a csúszásmentes felület garantálja a lábfej biztonságos és kényelmes pozícióját, még nehéz terepen is. Így Ön nyugodtan összpontosíthat az útra és a motorozás örömére, anélkül, hogy aggódna a lábtartó megbízhatósága miatt.

Egyszerű Telepítés

A Hardline-X prémium lábtartók egyszerűen és gyorsan telepíthetők a Honda Crf és Crf-X modellekre. A telepítési folyamat szinte szerszámok nélkül végrehajtható, így minimalizálhatja a szerelési időt és gyorsan visszatérhet a pályára vagy a terepre.

Kiemelkedő Teljesítmény

Az enduró motorozás kemény igénybevételt jelent mind a motor, mind a motoros számára. A Hardline-X prémium lábtartói kiváló teljesítményt nyújtanak minden terepen, legyen az sár, homok vagy kő. Ezek a lábtartók megbízhatóak és stabilak, így Ön teljes egészében átérezheti a motorozás izgalmát.

Miért Válassza a Hardline-X Prémium Lábtartót?

  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél anyag
  • Ergonomikus és csúszásmentes kialakítás
  • Könnyű telepítés
  • Kiemelkedő tartósság és hosszú élettartam
  • Különleges tervezés Honda Crf/Crf-X 250-450 modellekhez

Ne hagyja, hogy egy rossz minőségű lábtartó korlátozza az élményét! A Hardline-X Honda Crf/Crf-X 250-450 prémium enduró lábtartó a legjobb választás mindazok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a teljesítmény és a kényelem terén. Szerezze be most sajátját webáruházunkból, és tapasztalja meg a valódi motorozás szabadságát és örömét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges