Hardline-X 28.7mm kormánybefogó Ktm, Beta, Husqvarna, Sherco motorokhoz

Gyártó:
Cikkszám:
985788

15899.99995

12519.6850

15 900 Ft

Nettó: 12 520 Ft

Hardline-X 28.7mm kormánybefogó Ktm, Beta, Husqvarna, Sherco motorokhoz

Rendelhető
Rendelhető

Hardline-X 28.7mm kormánybefogó Ktm, Beta, Husqvarna, Sherco motorokhoz

A Hardline-X kormánybefogó 28.7 mm-es méretével ideális választás a Ktm, Beta, Husqvarna és Sherco motorokhoz. Ez a termék tökéletes kiegészítése motorodnak, hogy jobb irányíthatóságot és stabilitást érj el. A Hardline-X specializált anyagokból készült, hogy igazán hosszú élettartamot biztosítson és bírjon minden kihívással, amit az utakon találkozol.

Minőség és Tartósság

Az anyagválasztásnál a Hardline-X a legjobb minőségű alumíniumot használja, hogy garantálja a termék maximális tartósságát és biztonságát. A kormánybefogó eloxált felülettel rendelkezik, ami védelmet nyújt a korrózió és a mechanikai sérülések ellen. Ez különösen fontos, mivel a motorok gyakran vannak kitéve változó időjárási körülményeknek és sokféle terepfelületnek.

Innovatív Design

A Hardline-X kormánybefogó kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek az ergonómiára és a funkcionalitásra. A 28.7 mm-es átmérővel a termék biztosítja a stabil és kényelmes fogást. Az innovatív design révén csökkenthető a kormány rezgése, ami nagyobb kényelmet nyújt a hosszú utakon és off-road körülmények között.

Könnyű Telepítés

A kormánybefogó nagyon könnyen felszerelhető a legtöbb Ktm, Beta, Husqvarna és Sherco modellre. A csomag tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt és részletes útmutatót a telepítéshez, így akár otthon is könnyedén elvégezheted a feladatot. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy professzionális segítségre.

Kompatibilitás

A Hardline-X kormánybefogó teljes mértékben kompatibilis a következő motorokkal:

  • Ktm
  • Beta
  • Husqvarna
  • Sherco

Ez a széles kompatibilitás teszi a Hardline-X kormánybefogót a piacon egyedülállóvá.

Vásárlói Vélemények

„A Hardline-X kormánybefogó tökéletesen illeszkedett a Husqvarna motoromhoz. A felhasznált anyagok és az összeszerelési minőség lenyűgöző. Mindenkinek ajánlom!”

„Gyorsan megérkezett és nagyon könnyen telepítettem a Ktm motoromra. Azóta sokkal jobb a motorom kezelhetősége és stabilitása.”

Rendeld meg most!

Ne habozz, rendeld meg a Hardline-X 28.7mm kormánybefogót még ma és élvezd a motorozás új élményét! Kiemelkedő minőség, tartósság és kényelem csak egy kattintásra tőled.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges