Hardline-X 28.7mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel

Gyártó:
Cikkszám:
985789

15899.99995

12519.6850

15 900 Ft

Nettó: 12 520 Ft

Hardline-X 28.7mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel

Rendelhető
Rendelhető

Hardline-X 28.7mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel

Ha keresel egy kiváló minőségű kormánybefogót, akkor a Hardline-X 28.7mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel a tökéletes választás számodra. Ez a termék garantáltan biztosítja a stabilitást és a precizitást, amelyre szükséged van motorod irányításához. A Hardline-X egy elismert gyártó a motoralkatrészek világában, így biztos lehetsz benne, hogy prémium minőséget kapsz, amikor tőlük vásárolsz.

Ez a kormánybefogó 28.7mm átmérőjű, amely ideális a legnépszerűbb japán motorokhoz, és M12 menettel van ellátva, amely biztosítja a szoros és biztonságos rögzítést. A termék rendkívül tartós anyagokból készült, így hosszú élettartamú lesz, még a legintenzívebb használat mellett is.

Fő tulajdonságok:

  • Átmérő: 28.7mm
  • Menet: M12
  • Kompatibilis: Japán motorok
  • Anyag: Nagy szilárdságú alumínium
  • Javítja a stabilitást és az irányítást
  • Könnyű telepítés

A kormánybefogó tervezésekor figyelembe vették a vezetők igényeit, és a legmodernebb technológiát használták fel annak érdekében, hogy egy olyan terméket hozzanak létre, ami könnyen felszerelhető és maximális kényelmet biztosít a használat során. A Hardline-X kormánybefogót kifejezetten a japán motorokhoz fejlesztették ki, de univerzálisan alkalmazható más modellekhez is, amennyiben azok kompatibilisek az M12 menettel.

Minőség és megbízhatóság

A Hardline-X márkanév egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Az összes termékük szigorú minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül annak érdekében, hogy megfeleljenek a legmagasabb ipari szabványoknak. A kormánybefogó nemcsak hogy megfelel ezeknek a szabványoknak, de túl is szárnyalja őket.

Egyszerű beszerelés

A Hardline-X 28.7mm kormánybefogót úgy tervezték, hogy a beszerelés egyszerű és gondtalan legyen. A termékhez mellékelt útmutató lépésről lépésre vezeti Önt a beszerelés folyamatán, így még azok is könnyedén telepíthetik, akik nem rendelkeznek előzetes tapasztalattal.

Versenyképes ár

Annak ellenére, hogy a Hardline-X 28.7mm kormánybefogó a prémium kategóriájú motoralkatrészek közé tartozik, ár-érték arányban verhetetlen. Így hozzáférhető áron juthat prémium termékhez, amely éveken át szolgál majd hűségesen.

Ha többet szeretne megtudni a Hardline-X 28.7mm kormánybefogóról Japán motorokhoz M12 menettel, látogasson el webshopunkba, ahol további részleteket találhat, valamint egyéb motoralkatrészeket és motoros kiegészítőket is vásárolhat. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és adja meg motorjának azt a kiemelkedő teljesítményt és stabilitást, amit megérdemel.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges