Hardline-X 22mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel

Gyártó:
Cikkszám:
985791

15899.99995

12519.6850

15 900 Ft

Nettó: 12 520 Ft

Hardline-X 22mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel

Rendelhető
Rendelhető

Hardline-X 22mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel

A motorkerékpárok szerelmesei és a professzionális szerelők számára a legjobb választás a Hardline-X 22mm kormánybefogó Japán motorokhoz M12 menettel. Ez a kormánybefogó kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Fő jellemzők:

  • 22mm átmérő: Ideális és szabványos méret a japán motorkerékpárokhoz, amely tökéletesen illeszkedik a motor kormányára.
  • M12 menet: A kormánybefogó M12 menettel van ellátva, amely garantálja a stabil és biztos rögzítést.
  • Magas minőségű anyagok: A Hardline-X kormánybefogó ellenálló alumíniumból készült, amely könnyű, mégis kimagasló szilárdságot nyújt.
  • Ergonomikus dizájn: A modern és ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes használatot és esztétikusan is illeszkedik a motor megjelenéséhez.

A Hardline-X kormánybefogó nem csupán a funkcionalitásáról híres, hanem az esztétikus megjelenéséről is. A polírozott felületek és a precíz megmunkálás eredményeképpen egy olyan terméket kapunk, amely nem csak praktikus, de látványban is hozzáad a motorkerékpár eleganciájához.

Ez a kormánybefogó különösen a japán motorkerékpárok rajongói számára készült, legyen szó Honda, Yamaha, Suzuki vagy Kawasaki modellekről. Az univerzális 22mm-es átmérő és az M12 menet lehetővé teszi a könnyű és gyors beszerelést.

Telepítési útmutató:

  1. Győződjön meg róla, hogy a régi kormánybefogó eltávolítása előtt biztonságosan rögzíti a motort.
  2. Távolítsa el a régi kormánybefogót a motor kormányáról.
  3. Helyezze be a Hardline-X kormánybefogót a megfelelő pozícióba.
  4. Rögzítse a kormánybefogót az M12 menettel ellátott csavarokkal, ügyelve arra, hogy szoros, de ne túl erős rögzítést alkalmazzon.
  5. Győződjön meg arról, hogy a kormány stabilan és biztosan a helyén van, mielőtt használatba venné a motorkerékpárt.

A Hardline-X kormánybefogó tervezésekor a biztonságra és a megbízhatóságra helyezték a hangsúlyt. Emiatt ez a termék kiváló választás mindazok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a motorjuk teljesítményében és megjelenésében.

Rendeld meg még ma a Hardline-X 22mm kormánybefogót Japán motorokhoz M12 menettel és tapasztald meg a minőségi alkatrész nyújtotta előnyöket, amelyek segítségével motorod a legjobb formájában lesz!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges