MOTION PRO ALLOY RIM LOCK 1.85 11-0010

Gyártó:
Cikkszám:
847743
Gyári cikkszám:
11-0010

5099.99996

4015.7480

5 100 Ft

Nettó: 4 016 Ft

MOTION PRO ALLOY RIM LOCK 1.85 11-0010

Érdeklődjön
Rendelhető

A MOTION PRO ALLOY RIM LOCK 1.85 11-0010 kifejezetten a motorkerékpár rajongók számára készült, és az egyik legmegbízhatóbb termék a piacon. A MOTION PRO márka több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők gyártásában, így biztos lehet benne, hogy kiváló minőséget kap minden egyes terméknél.

Ez a felni zár kifejezetten megfelelő választás azoknak, akik szeretik a sebességet és a teljesítményt, de emellett a biztonságot is előtérbe helyezik. A felni zár szerepe, hogy rögzítse a gumit a felnire, megakadályozva ezzel a gumi elmozdulását nagy sebességű vagy off-road használat során. Ez különösen fontos lehet motorkerékpár versenyeken vagy extrém terepen való közlekedésnél.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű ötvözött anyagokból készült, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is.
  • Lekerekített élek a gumi és a felni megóvása érdekében.
  • Könnyű súly, ami nem befolyásolja jelentősen a motorkerékpár teljesítményét.
  • Kifinomult design és kivitelezés, ami könnyű telepítést és hosszú élettartamot biztosít.
  • Specifikusan 1.85-ös felnimérethez tervezve, ami a standard kipufogógumik egyik legnépszerűbb mérete.

Ezen kívül a MOTION PRO ALLOY RIM LOCK 1.85 11-0010 rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa bármilyen környezetben. A MOTION PRO mérnökei úgy tervezték meg ezt a felni zárat, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a legtöbb motorkerékpár típushoz, és biztosítva legyen a maximális stabilitás és biztonság.

A telepítés is rendkívül egyszerű; mindössze néhány lépés a tartozékok megfelelő elhelyezése, és máris készen áll a használatra. Egyes felhasználók dicsérik a termék könnyűségét és megbízhatóságát; mások pedig a termék tartósságát és a kiváló anyaghasználatot emelnek ki, ami hosszútávú befektetést jelent minden motorkerékpár tulajdonos számára.

Összességében, ha Ön egy lelkes motorkerékpár tulajdonos és a legjobbat akarja motorjának, a MOTION PRO ALLOY RIM LOCK 1.85 11-0010 a legmegfelelőbb választás. Ez az alkatrész garantálja a biztonságot, a tartósságot és a teljesítményt, mindezt egy kis súly és könnyű telepítés mellett. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és adjon hozzá egy megbízható felni zárat motorkerékpárjához még ma!

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges