KITE Küllő és Nippel Csereszett 21 FR SI /OR NIP 12PC 20.901.0.AR

Gyártó:
Cikkszám:
992182
Gyári cikkszám:
20.901.0.AR

21599.99998

17007.8740

21 600 Ft

Nettó: 17 008 Ft

KITE Küllő és Nippel Csereszett 21 FR SI /OR NIP 12PC 20.901.0.AR

  • Narancs/Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

KITE Küllő és Nippel Csereszett 21 FR SI /OR NIP 12PC 20.901.0.AR

A KITE által gyártott Küllő és Nippel Csereszett 21 FR SI /OR NIP 12PC 20.901.0.AR egy kiváló minőségű termék, amely minden motorrajongó igényeinek megfelel, aki a legjobb teljesítményt és tartósságot keresi motorkerékpárjában. Ez a termék különösen azok számára készült, akik komolyan veszik a karbantartást és a járművük maximális teljesítményének fenntartását. Lássuk részletesen, miért is érdemes ezt a készletet választani.

Magas Minőségű Anyagok: A küllők és nippel készletek gyártásához a KITE csakis a legjobb minőségű anyagokat használja, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. A magas minőségű anyagok használata csökkenti a korrózió kockázatát, ami különösen fontos a kerékalkatrészek esetében.

Kiemelkedő Tervezés: A küllők és nippel készlet 21 FR SI /OR NIP 12PC 20.901.0.AR kifejezetten azokhoz a motorkerékpárokhoz készült, amelyeknél a 21 colos első kerék található. A tervezés során figyelmet fordítottak arra, hogy a termék pontosan illeszkedjen és optimális teljesítményt nyújtson minden körülmények között.

Könnyű Telepítés: A KITE küllők és nippel készletek telepítése egyszerű és gyors, így nem szükséges szakember segítségét igénybe venni. Minden készlet tartalmazza a szükséges alkatrészeket és szerelési útmutatót, így bárki könnyedén elvégezheti a cserét.

Megbízhatóság és Tartósság: A KITE küllők és nippel készletek a legszigorúbb minőségi ellenőrzések alá esnek, ez biztosítja, hogy minden egyes darab megfelel a legmagasabb sztenderdeknek. A termék tervezésekor figyelmet fordítottak a tartósságra és a megbízhatóságra, így az alkatrészek hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtanak.

Stílusos Megjelenés: A küllők és nippel készletek nem csak a teljesítmény növelését, hanem a motorkerékpár esztétikai megjelenésének javítását is szolgálják. Az elegáns ezüst és narancs színek tökéletes összhangban vannak, így nem csak funkcionálisak, hanem szépek is.

Kompatibilitás: Ez a küllő és nippel készlet kompatibilis számos motorkerékpár modellel, beleértve a sportmotorokat és túramotorokat is. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a készlet kompatibilis az Ön járművével a vásárlás előtt.

Összegzés: Ha fontos Önnek a minőség, a megbízhatóság és a stílus, akkor a KITE Küllő és Nippel Csereszett 21 FR SI /OR NIP 12PC 20.901.0.AR a legjobb választás. Ez a termék nem csak kiváló teljesítményt nyújt, hanem hozzájárul a motorkerékpárjának esztétikai megjelenéséhez is. Ne habozzon, vásárolja meg még ma, hogy motorkerékpárja mindig a legjobb formában legyen!

#Szín Narancs/Alumínium
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges