X-GRIP SUPERENDURO-F F.I.M. offroad első gumi 80/100-21 SOFT ( XG-1592 )

Gyártó:
Cikkszám:
702854
Gyári cikkszám:
XG-1592

28399.999969

22362.2047

28 400 Ft

Nettó: 22 362 Ft

X-GRIP SUPERENDURO-F F.I.M. offroad első gumi 80/100-21 SOFT ( XG-1592 )

1db Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP SUPERENDURO-F F.I.M. offroad első gumi 80/100-21 SOFT ( XG-1592 )

Ha Ön egy igazi offroad motor rajongó, akkor az X-GRIP SUPERENDURO-F F.I.M. offroad első gumi elengedhetetlen a motorjához. Ez a prémium minőségű első gumiabroncs különösen a verseny- és kalandmotorosok számára készült, akiknek szükségük van a legjobb teljesítményre és megbízhatóságra minden terepen és körülmények között.

Az X-GRIP SUPERENDURO-F F.I.M. offroad első gumi 80/100-21 méretben F.I.M. jóváhagyású, ami azt jelenti, hogy megfelel a Nemzetközi Motorkerékpár Szövetség szigorú előírásainak. Ez biztosítja, hogy a gumi kimagasló tapadás és stabilitás mellett is kompatibilis marad a versenyeken és nehéz terepeken.

Az X-GRIP egy neves gyártó, amely híres az innovatív és kiváló minőségű motoralkatrészekről. Ez a gumimodell a legújabb technológiai fejlesztések eredményeként kínál lehetőséget az optimális teljesítményre és tartósságra.

Jellemzők:

  • Speciális gumikeverék: Az egyedülálló gumikeverék technológia biztosítja a maximális tapadást minden típusú terepen, legyen az sár, homok, köves vagy földes út.
  • Optimalizált profil és mintázat: Az abroncs különleges mintázata és profilja segíti a gyors öntisztítást és fenntartja a kiváló tapadást még extrém körülmények között is.
  • Erős szerkezet: Az erős oldalfalak és szerkezet biztosítják, hogy az abroncs hosszú élettartamú legyen, és ellenálljon a mechanikai sérüléseknek is.
  • F.I.M. jóváhagyás: Az abroncs megfelel a Nemzetközi Motorkerékpár Szövetség előírásainak, amely biztosíték a versenyeken való részvételre.

Használati előnyök:

  • Stabilitás és irányíthatóság: A nagy stabilitás és precíz irányíthatóság segíti a motorosokat, hogy még a legnehezebb körülmények között is magabiztosan tudjanak haladni.
  • Hosszú élettartam: Az erős, tartós anyaghasználat és a különleges kialakítás biztosítja, hogy az abroncs hosszú élettartamú legyen.
  • Kiváló tapadás: A speciális gumikeverék és a kifinomult mintázat garantálja a kiváló tapadást minden típusú terepen.

Ne elégedjen meg kevesebbel, válassza az X-GRIP SUPERENDURO-F F.I.M. offroad első gumi-t, és tapasztalja meg a precíz irányíthatóságot, stabilitást és tartósságot. Ez a gumiabroncs ideális választás mindazoknak, akik a legjobbat keresik motorkerékpárjuk számára.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges