X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549

Gyártó:
Cikkszám:
756231
Gyári cikkszám:
XG-1549

12729.96946

10023.5980

12 730 Ft

Nettó: 10 024 Ft

X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549

6db Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549 - A Motorosok védelme és teljesítménye érdekében

Bemutatjuk a X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549-et, a legújabb fejlesztést a motorkerékpár-gumik és védőfelszerelések terén. Ez a modell, amit a kategóriában elismert X-GRIP gyártó hozott létre, kiemelkedő teljesítményével és megbízhatóságával tűnik ki a termékkínálatból, és ideális választás minden motoros számára, aki komolyan veszi a biztonságot és a kényelemet.

Miért válassza a X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549-et?

Az X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549 nem csupán egy egyszerű belső gumi. Ez a termék kimagasló minőségű anyagokból készült, amelyek jelentősen növelik a gumi élettartamát és ellenállóképességét. Kifejezetten nagy igénybevételre tervezett megoldásként a legextrémebb terepviszonyok között is meghosszabbítja a gumi élettartamát, így Ön mindig számíthat rá.

1. Kiváló anyaghasználat

Az X-GRIP alkatrészek minőségéről és tartósságáról híres. Az anyagválasztás során különös gondot fordítanak arra, hogy minden termék a legmodernebb technológiával készüljön, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.

2. Erősített szerkezet

A 19-HD jelölésű modell extra erősített falakkal rendelkezik, melyek stabilabbá teszik a gumi viselkedését a legnehezebb utak során is. Ez különösen fontos az off-road motorosok számára, akik gyakran találkoznak nehéz terepviszonyokkal, mint például sziklás talaj, sár vagy homok.

3. Univerzálisan alkalmazható

Az X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549 kompatibilis a legtöbb 19 colos motor-kerék típusával. Ez a tulajdonság különösen fontos azok számára, akik többféle motorral rendelkeznek, vagy gyakran cserélik járműveiket. Az univerzális alkalmazhatóság biztosítja a maximális rugalmasságot.

Egyedi előnyök motorosok számára

  • Kitűnő ellenálló képesség: Kiválóan tűri a hőmérséklet ingadozását és a mechanikai hatásokat.
  • Könnyű beszerelés: Az X-GRIP TUBE használata nem igényel különösebb szakértelmet, így gyorsan és egyszerűen cserélhető.
  • Hosszantartó teljesítmény: Az erősített anyagok és a kiváló dizájn hosszú ideig biztosítja a megbízható működést.

Rendelje meg most az X-GRIP TUBE 19-HD XG-1549-et a webáruházunkból, és élvezze a kiváló minőséget és a megbízhatóságot, amit ez a termék kínál!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták