MOOSE HEAVY DUTY INNER TUBE 3.00-3.50 X 16" REAR MSL 07

Gyártó:
Cikkszám:
861916
Gyári cikkszám:
MSL 07

14400.000029

11338.5827

14 400 Ft

Nettó: 11 339 Ft

MOOSE HEAVY DUTY INNER TUBE 3.00-3.50 X 16" REAR MSL 07

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE HEAVY DUTY INNER TUBE 3.00-3.50 X 16" REAR MSL 07 egy kiváló minőségű belső gumi, amelyet kifejezetten motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a belső gumi kiváló választás mindazok számára, akik nagyobb teljesítményt és megbízhatóságot keresnek.

Specifikációk

  • Méretek: 3.00-3.50 x 16"
  • Elhelyezés: Hátsó kerék
  • Gyártói cikkszám: MSL 07
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Gumik, belsők, kerékalkatrészek > Belső
  • Gyártó: MOOSE

A MOOSE a motorkerékpár-alkatrész iparban jól ismert név, amely magas minőségi színvonalat és tartósságot kínál a felhasználóknak. Ez a belső gumi is ezt a filozófiát tükrözi. A gumi vastagsága és megerősítése jelentősen csökkenti a defektek esélyét és időtállóságot biztosít, függetlenül attól, hogy milyen terepen használja a motorkerékpárt.

Jellemzők

  • Nem csak közúti motorozásra, hanem off-road és cross motorozásra is tökéletes választás.
  • A vastag, megerősített gumi kiváló védelmet nyújt a szúrásokkal és egyéb sérülésekkel szemben.
  • Optimális teljesítményt biztosít a különböző időjárási körülmények között.
  • Vibrációellenálló, így biztosítva a sima és kényelmes motorozást.
  • Könnyű telepítés, kompatibilis különböző motorkerékpár modellekkel.

Számos motoros tapasztalata alapján a MOOSE HEAVY DUTY INNER TUBE 3.00-3.50 X 16" REAR MSL 07 kiváló választás azok számára, akik komolyan veszik a motorozást, és megbízható, tartós belső gumit keresnek. Akár hosszabb túrákat tervez, akár csak a városban közlekedik, ez a belső gumi biztosan nem fog csalódást okozni.

Miért válassza a MOOSE HEAVY DUTY INNER TUBE 3.00-3.50 X 16" REAR MSL 07-t?

A MOOSE belső gumik különösen alkalmasak azok számára, akik szeretnek off-road körülmények között motorozni, mivel a megerősített gumi vastagsága sokkal ellenállóbb a szúrásokkal és sérülésekkel szemben. Ezen túlmenően, a MOOSE termékek híresek a hosszú élettartamukról és a kifogástalan minőségükről.

A telepítés is egyszerű, így nem kell szakember segítsége ahhoz, hogy a gumi helyén legyen. Optimalizálták a különböző talajviszonyokhoz és különböző körülményekhez, biztosítva ezzel a folyamatos biztonságos, de ugyanakkor élvezetes motorozást.

Összegzésképpen elmondható, hogy a MOOSE HEAVY DUTY INNER TUBE 3.00-3.50 X 16" REAR MSL 07 belső gumi kiváló befektetés minden motorkerékpárista számára, legyen szó akár amatőr, akár profi motorosról. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy motorozás közben mindig magabiztosan és biztonságosan érezze magát!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett