MICHELIN TUBE CH.21 MDR / VALVE TR-4 833092

Gyártó:
Cikkszám:
867142
Gyári cikkszám:
833092

13700.000032

10787.4016

13 700 Ft

Nettó: 10 787 Ft

MICHELIN TUBE CH.21 MDR / VALVE TR-4 833092

Érdeklődjön
Rendelhető

A MICHELIN TUBE CH.21 MDR / VALVE TR-4 833092 egy kiváló minőségű belső gumiabroncs, amelyet kifejezetten motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a termék a Michelin, egy elismert és megbízható márka gyártmánya, amely évtizedek óta híres a csúcskategóriás gumiabroncsairól és autóipari termékeiről. A Michelin termékei mindig is a minőséget és a megbízhatóságot képviselték, és ez alól a CH.21 MDR / VALVE TR-4 sem kivétel.

A MDR / VALVE TR-4 szeleppel ellátott belső gumiabroncs kiválóan alkalmas különböző típusú motorkerékpárokhoz és robogókhoz. Az MDR (Medium Duty Radial) kivitel tartósságot és megbízhatóságot biztosít, így ideális választás mindennapi használatra és hosszú távú motorozáshoz egyaránt. A TR-4 szeleppel ellátott változat könnyen illeszthető és szervizelhető, ami nagyban megkönnyíti a karbantartást és a használatot.

Az CH.21 MDR / VALVE TR-4 belső gumiabroncs egyik legnagyobb előnye, hogy kiváló tapadást és stabilitást biztosít minden útviszonyok között. Ez a tulajdonság elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes motorozáshoz, különösen akkor, ha változó időjárási körülmények között vagy hegyi utakon közlekedünk. A Michelin speciális gumikeveréke és a kifinomult gyártási technológia garantálja, hogy a belső gumiabroncs hosszú élettartamú legyen és ellenálljon a kopásnak.

A MICHELIN TUBE CH.21 MDR / VALVE TR-4 833092 belső gumiabroncshoz tartozó egyéb fontos jellemzők közé tartozik a magas szintű rugalmasság és ütéselnyelés. Ez nem csak azt jelenti, hogy kényelmesebb lesz a motorozás, hanem azt is, hogy csökken a gumiabroncs károsodásának kockázata, amikor úthibákon vagy egyenetlen terepen haladunk át. Ez különösen fontos, ha hosszabb távokat teszünk meg motorkerékpárunkon.

A Michelin mérnökei nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a termék ne csak funkcionálisan, hanem környezetvédelmileg is megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A gumiabroncs anyaga környezetbarát és teljes mértékben újrahasznosítható, tehát nemcsak a teljesítményt és a biztonságot javítja, hanem hozzájárul a környezetvédelemhez is.

Összességében a MICHELIN TUBE CH.21 MDR / VALVE TR-4 833092 egy megbízható, tartós és kiváló minőségű belső gumiabroncs, amely ideális választás minden motorkerékpár tulajdonos számára. Ha Ön is a legjobb minőséget és teljesítményt keresi, akkor ez a termék tökéletes megoldást nyújt a számára.

Cikkszám: 867142
Gyári cikkszám: 833092
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges