MICHELIN Belső Cső CH. 19MFR SZELEP TR4 623140

Gyártó:
Cikkszám:
971831
Gyári cikkszám:
623140

10200.000047

8031.4961

10 200 Ft

Nettó: 8 031 Ft

MICHELIN Belső Cső CH. 19MFR SZELEP TR4 623140

Rendelhető
Rendelhető

A MICHELIN Belső Cső CH. 19MFR SZELEP TR4 623140 egy kiváló minőségű belső cső, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek. Ez a belső cső a legmagasabb szintű tartósságot és teljesítményt kínálja, amely a Michelin hírnevét övezi. Ha Ön egy olyan motoralkatrész webshopot keres, amely a legjobb minőséget kínálja, akkor ne keressen tovább! A Michelin belső csövei kiváló választást jelentenek minden motoros számára.

A MICHELIN Inner Tube CH. 19MFR VALVE TR4 623140 egyik legnagyobb előnye a magas minőségű gumikeverék használata. Ez a belső cső kiváló tapadást és stabil teljesítményt biztosít minden útviszony mellett. Ez a termék ideális választás mind a hétköznapi motorosok, mind a profi versenyzők számára.

Ez a belső cső a TR4 szeleppel rendelkezik, amely tartós és megbízható, így garantálja a hosszú távú használatot, anélkül, hogy aggódnia kellene a gyakori szelepveszteségek miatt. A szelep szerkezeti kialakítása lehetővé teszi az egyszerű és gyors felfújást, ami nagy előnyt jelent az úton lévő motorosok számára.

Termékinformációk:

  • Gyártó: MICHELIN
  • Termék kód: CH. 19MFR
  • Szelep típusa: TR4
  • Termék szám: 623140

Azok a motorosok, akik Michelin belső csövet választanak, számos előnyt élvezhetnek:

  • Kiváló minőség: Michelin a világ egyik vezető gumiabroncs-gyártója, és ez a belső cső sem kivétel a kiváló minőségi szabványok alól.
  • Tartósság: A szilárd anyagok és a kifejezetten motorosok számára kipróbált technológia biztosítja, hogy ez a belső cső hosszú élettartamot kínál.
  • Könnyű szerelés: A TR4 szelep és a speciális kialakítás megkönnyíti a belső cső felszerelését és karbantartását.
  • Többrétegű kivitel: A több rétegű gumikeverék növeli a cső ellenálló képességét a sérülésekkel szemben.

Ha új belső csövet keres a motorjához, a MICHELIN Inner Tube CH. 19MFR VALVE TR4 623140 kiváló választás. Rendelje meg most a motoros alkatrész webshopunkból, és élvezze a Michelin minőségének előnyeit!

A motoros alkatrészek és kiegészítők specialistáiként arra törekszünk, hogy a legjobb minőségű termékeket kínáljuk ügyfeleinknek. Tekintse meg a teljes kínálatunkat, és találja meg a motorjához legmegfelelőbb alkatrészeket!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges