MICHELIN belső cső CH. 19MER szelep TR4 754720

Gyártó:
Cikkszám:
971832
Gyári cikkszám:
754720

9999.999939

7874.0157

10 000 Ft

Nettó: 7 874 Ft

MICHELIN belső cső CH. 19MER szelep TR4 754720

Rendelhető
Rendelhető

MICHELIN belső cső CH. 19MER szelep TR4 754720 – A legmagasabb minőség a motorkerékpárok számára!

Webshopunk büszkén kínálja a motorosoknak és a motoralkatrészek rajongóinak az egyik legjobb minőségű belső csövet a piacon: a MICHELIN belső cső CH. 19MER szelep TR4 754720-t. Ez a belső cső nemcsak a MICHELIN híres minőségét és megbízhatóságát hordozza magában, hanem megtestesíti a kiváló technológiai innovációkat is, amelyek segítenek bármilyen útviszonyok között.

Termékjellemzők:

  • Kialakítás: CH. 19MER
  • Szelep típusa: TR4
  • Gyártó: MICHELIN
  • Cikkszám: 754720

A MICHELIN belső cső tökéletesen illeszkedik a motorkerékpárok kerekéhez, biztosítva a kiváló teljesítményt és maximális kényelmet minden vezetés során. A TR4 szelep biztosítja a könnyű és biztonságos levegőpótlást, míg a MICHELIN kiváló minőségű gumi anyaga garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Miért válaszd a MICHELIN belső csöveket?

A MICHELIN több évtizedes tapasztalattal és folyamatos technológiai fejlesztésekkel rendelkezik. Ezekkel a belső csövekkel garantáltan megbízhatóságot és csúcsteljesítményt kapsz. A MICHELIN belső csövei különösen ellenállóak a sérülésekre, beleértve a szúrásokat és a hasadásokat is. Az optimalizált formaterv és az anyagfelhasználás biztosítja a szükséges rugalmasságot és stabilitást, amely lehetővé teszi, hogy a motoreszközöd minden helyzetben kiválóan teljesít.

Főbb előnyök:

  • Kiváló minőségű gumi anyag
  • Nagyfokú tartósság és ellenálló képesség
  • Könnyű szelepkezelés a TR4 szeleppel
  • Megbízhatóság minden útviszony között

Legyen szó hosszú távú túrázásról vagy mindennapi közlekedésről, a MICHELIN CH. 19MER belső cső a legjobb választás a motorod számára. Bízz a MICHELIN-ban, és válassz olyan minőségi terméket, amely nem hagy cserben!

Rendelés és Szállítás

Webshopunkban pillanatok alatt megrendelheted ezt a kiváló minőségű belső csövet. Biztosítjuk, hogy gyors és biztonságos szállítással juttatjuk el hozzád a terméket. Amennyiben további kérdéseid lennének, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Karbantartás és Garanica

A MICHELIN belső csöveit nemcsak a kiváló minőség jellemzi, hanem a könnyű karbantartás is. Rendszeresen ellenőrizd a csövek állapotát, és gondoskodj a megfelelő levegőnyomásról, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsd magadnak és motorodnak. A termékre vonatkozó garanciát és visszaküldési feltételeket webshopunk oldalán találod.

Ne habozz, szerezd be most a MICHELIN belső csövet CH. 19MER szelep TR4 754720 webáruházunkban, és élvezd a minőségi ride-ot, amit ez a termék nyújt!

Cikkszám: 971832
Gyári cikkszám: 754720
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges