KITE Hátsó 19" Küllő Szett 12db-os (SI/OR) 20.907.0.AR

Gyártó:
Cikkszám:
992839
Gyári cikkszám:
20.907.0.AR

21599.99998

17007.8740

21 600 Ft

Nettó: 17 008 Ft

KITE Hátsó 19" Küllő Szett 12db-os (SI/OR) 20.907.0.AR

Rendelhető
Rendelhető

KITE Hátsó 19" Küllő Szett 12db-os (SI/OR) 20.907.0.AR - Motoralkatrész Webshop

A KITE Hátsó 19" Küllő Szett 12db-os (SI/OR) 20.907.0.AR egy kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten a motorosok igényeinek kielégítésére terveztek. Ha motorod hátsó kerekének küllői cserére szorulnak, ez a küllő szett tökéletes választás lehet számodra.

Ez a küllő szett 12 darab küllőt tartalmaz, amelyek mindegyike 19 hüvelykes hátsó kerékre lett tervezve. A KITE márkanév garancia a tartósságra és megbízhatóságra, így biztos lehetsz benne, hogy vásárlásoddal hosszú távra tervezel. A küllők kiváló minőségű anyagból készültek, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a rendszeres igénybevételnek.

A KITE Hátsó 19" Küllő Szett Főbb Jellemzői

  • Anyagminőség: A küllők kiváló minőségű acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális tartósságot.
  • Könnyű telepítés: A küllők telepítése egyszerű és gyors, így gyorsan visszatérhetsz a motorozáshoz.
  • Megbízhatóság: A KITE márka híres a precíziójáról és a megbízhatóságáról, így biztos lehetsz benne, hogy a küllők nem hagynak cserben a legkeményebb körülmények között sem.
  • Stílusos megjelenés: A küllők ezüst és narancssárga (SI/OR) színben pompáznak, amelyek nemcsak tartósságot, hanem stílust is kölcsönöznek motorodnak.

Miért Válaszd a KITE Küllő Szettjét?

A KITE Hátsó 19" Küllő Szett 12db-os (SI/OR) 20.907.0.AR választása mellett számos előnyt élvezhetsz. Az egyik legfontosabb tényező a termékek minősége és tartóssága, ami rendkívül fontos, ha motorod karbantartásáról van szó. A küllők a legszigorúbb minőségi előírásoknak is megfelelnek, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú időn keresztül szolgálnak majd.

A készlet könnyen telepíthető, így a szerelés nem igényel különleges szaktudást vagy eszközöket. Mindemellett a küllők dizájnja is figyelemre méltó, hiszen az ezüst és narancssárga színek kombinációja igazán egyedi megjelenést biztosít motorod számára.

A KITE márkanév is önmagáért beszél, hiszen a motoros világban jól ismert és elismert márkáról van szó. A KITE termékek a leginkább tartósak és megbízhatóak közé tartoznak, így vásárlásoddal biztosra mehetsz.

Hol Tudod Megvásárolni a KITE Hátsó 19" Küllő Szettet?

Szaküzletünkben és online webshopunkban is megtalálható a KITE Hátsó 19" Küllő Szett 12db-os (SI/OR) 20.907.0.AR. Látogass el hozzánk személyesen, hogy szakértő kollégáink segítségével megtekinthesd a terméket, kipróbálhasd, és válaszokat kaphass kérdéseidre. Amennyiben online vásárlást preferálsz, látogass el webshopunkra, ahol egyszerűen és gyorsan megrendelheted a szükséges alkatrészeket.

Ne habozz, tedd kosaradba a KITE Hátsó 19" Küllő Szettet és élvezd motorod tökéletes állapotát!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges