EMGO Küllődísz Kerékszéldísz Készlet 80DB VEGYES 16-26099

Gyártó:
Cikkszám:
993883
Gyári cikkszám:
16-26099

8599.999945

6771.6535

8 600 Ft

Nettó: 6 772 Ft

EMGO Küllődísz Kerékszéldísz Készlet 80DB VEGYES 16-26099

2db Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motoralkatrészek webáruházában, ahol csak a legkiválóbb minőségű termékeket kínáljuk motorosoknak és motorkedvelőknek. Engedje meg, hogy bemutassuk egyik legújabb termékünket, az EMGO Küllődísz Kerékszéldísz Készlet 80DB VEGYES 16-26099 modellt, amely tökéletes választás minden motoros számára, aki nem csak a teljesítményt, hanem a stílust is szem előtt tartja.

Termékleírás:

Az EMGO Küllődísz Kerékszéldísz Készlet 80DB VEGYES 16-26099 ideális mindazoknak, akik szeretnék feldobni motorjuk megjelenését. Ez a készlet 80 darab vegyes színű küllődíszt tartalmaz, amelyek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy bármely motor típushoz tökéletesen illeszkedjenek. A küllődíszek különleges polimerekből készültek, amelyek nem csak tartósak és időjárásállóak, hanem könnyen fel- és leszerelhetők is. Azaz, bármikor egyszerűen cserélheti őket, ha szeretne új stílust adni motorjának.

Műszaki adatok:

  • Gyártó: EMGO
  • Modellszám: 16-26099
  • Készlet tartalma: 80 darab vegyes színű küllődísz
  • Anyaga: Tartós polimer
  • Szín: Vegyes színek (piros, kék, sárga, zöld, stb.)
  • Könnyű fel- és leszerelés
  • Időjárásálló

Felhasználási lehetőségek:

Az EMGO Küllődísz Kerékszéldísz Készlet kiváló választás bármilyen motoros számára, legyen szó versenygépről, enduroról vagy hétvégi túramotorról. A küllődíszek használatával nemcsak motorjának egyedi megjelenést kölcsönözhet, hanem növelheti annak láthatóságát is, így hozzájárulva a biztonságosabb közlekedéshez. A vegyes színek lehetőséget adnak arra, hogy kreatívan alakítsa ki motorjának külsejét, egyedi stílust teremtve.

Miért válassza az EMGO Küllődísz Kerékszéldísz Készletet?

Az EMGO a motoralkatrészek egyik legismertebb és legmegbízhatóbb gyártója, amely mindig a minőséget és az innovációt tartja szem előtt. Az általuk gyártott küllődíszek nemcsak esztétikai szempontból kiemelkedőek, hanem funkcionálisan is hozzájárulnak a kerék megfelelő működéséhez. A könnyű telepítés és a tartós anyaghasználat garantálja, hogy hosszú távon is kiváló állapotban maradjanak.

Ne várjon tovább, és dobja fel motorját a EMGO Küllődísz Kerékszéldísz Készlet 80DB VEGYES 16-26099 modellel! Látogasson el webáruházunkba, ahol további motoralkatrészeket és kiegészítőket is talál.

Vásároljon most!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett