GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001

Gyártó:
Cikkszám:
870326
Gyári cikkszám:
6001-001

1561.338

1229.4000

-10%

1 561 Ft

1 735 Ft
Nettó: 1 229 Ft

GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001

Rendelhető
Rendelhető

GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001

Motoralkatrész > Webshop > Must have!

A GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001 tökéletes választás minden motoros számára, aki egyszerre kívánja fejleszteni és egyedibbé tenni járművét. Ez a matrica kiváló minőségű anyagokból készült, amellyel garantáltan hosszú élettartamot és tartósságot biztosít, még a legmostohább körülmények között is.

Minőség és megjelenés

A GAERNE márka híres arról, hogy kompromisszumok nélkül hozza létre termékeit. A G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001 nem csupán egy egyszerű matrica; ez egy olyan termék, amelyet gondos tervezés és precíz gyártási folyamat során hoztak létre. Az anyag UV-álló, ami azt jelenti, hogy a matrica hosszú idő után sem fakul ki, és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Továbbá, a könnyű felhelyezhetősége révén minden motoros könnyedén alkalmazhatja.

Technikai adatok

  • Matrica típusa: GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA
  • Modell szám: 6001-001
  • Méretek: Széles 12 cm x Magas 9 cm
  • Anyag: UV-álló vinyl
  • Felhelyezés: Öntapadós háttérréteg
  • Színek: Fekete-fehér kombináció

Miért válaszd a GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001-et?

A GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA tökéletes választás azok számára, akik szeretik az egyediséget és meg akarják mutatni, hogy az ő motorjuk nem egy tucat jármű. A matrica tervezésekor maximálisan figyelembe vették a motorosok igényeit és preferenciáit. A stílusos design tökéletesen illik bármilyen motorhoz, és kiemeli annak sportos vagy elegáns megjelenését.

Ráadásul a matrica felhelyezése rendkívül egyszerű. Nem szükséges különleges eszközök vagy szakértői segítség a felhelyezéshez. Egyszerűen tisztítsd meg a felületet, távolítsd el a matricát a hordozó rétegről, és nyomd rá a kívánt felületre. Az erős ragasztó biztosítja, hogy a matrica stabilan a helyén marad, anélkül, hogy leválna vagy eldeformálódna.

GAERNE: Egy név, amit ismerned kell

A GAERNE egy olasz márka, amely már évtizedek óta ismert a motoros világban. Az általuk gyártott termékek a minőség és a stílus szinonimái. A GAERNE termékek között találhatók motoros cipők, csizmák, ruházat és kiegészítők, amelyek mindegyike az innováció és a precizitás jegyében készült. Ez a matrica is része ennek a kiemelkedő termékskálának, és követi a vállalat hagyományait a kiválóságban.

Összefoglalás

Összességében a GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001 egy kifejezetten ajánlott termék minden motoros számára. Ez a matrica nem csak díszíti a motort, hanem hozzájárul annak egyedi megjelenéséhez is. A strapabíró anyagok és az egyszerű felhelyezés kombinációjával ez a matrica egy remek kiegészítője bármilyen motoros felszerelésnek.

Fedezd fel a GAERNE G. LOGO NAGY MATRICA 6001-001 világát, és adj egy különleges megjelenést motorodnak!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges