GAERNE G. LOGÓ KÖZEPES MATRICA 6001-002

Gyártó:
Cikkszám:
870325
Gyári cikkszám:
6001-002

1042.416

820.8000

-10%

1 042 Ft

1 158 Ft
Nettó: 821 Ft

GAERNE G. LOGÓ KÖZEPES MATRICA 6001-002

Rendelhető
Rendelhető

A GAERNE G. LOGÓ KÖZEPES MATRICA 6001-002 egy prémium minőségű matrica, melyet kifejezetten motorkerékpárokhoz terveztek. A Gaerne, a motoros világ egyik legismertebb és legelismertebb márkája, ezzel a matricával új lehetőségeket kínál, hogy motorkerékpárod egyedi és különleges megjelenést kapjon.

A matrica közepes méretű, ami ideális választás azok számára, akik egy kisebb, mégis feltűnő elemet szeretnének elhelyezni járművükön. Nem csupán esztétikus, hanem praktikus is, hiszen rendkívül tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyag: A matrica strapabíró anyagból készült, mely hosszú élettartamot biztosít.
  • Egyedülálló dizájn: A Gaerne logója garantáltan kiemeli motorkerékpárod megjelenését.
  • Egyszerű felhelyezés: Nem igényel különleges szaktudást vagy eszközöket a felragasztása.
  • Időjárásálló: Ellenáll az esőnek, napfénynek és egyéb környezeti hatásoknak.
  • Univerzális használat: Szinte minden típusú és márkájú motorkerékpárhoz alkalmazható.

Ez a matrica nem csupán egy díszítőelem, hanem egy állásfoglalás is a minőség mellett. A Gaerne neve egyet jelent a megbízhatósággal és a magas szintű teljesítménnyel, így biztos lehetsz benne, hogy ezzel a matricával is a legjobbat választod.

A GAERNE G. LOGÓ KÖZEPES MATRICA 6001-002 különösen ajánlott mindazoknak, akik szeretnék motorkerékpárjukat saját stílusukra formálni, és egy kicsit többet akarnak mutatni az egyedi dizájn világából. Legyen szó városi használatról vagy hosszabb motoros túrákról, ez a matrica mindig tökéletesen mutat majd a járművön.

Hogyan vásárolhatod meg?

Rendeld meg kényelmesen online webshopunkban. Kínálatunkban nem csak ezt a matricát találod meg, hanem számos egyéb motoralkatrészt és motoros kiegészítőt is. Fedezd fel a Gaerne további termékeit is, hogy teljes mértékben kihasználhasd a márka nyújtotta lehetőségeket.

Ajándékötlet: Motorkerékpár-rajongó ismerősödnek keresel ajándékot? Ez a matrica remek választás lehet, hogy örömet szerezz neki!

Ne habozz, tedd még különlegesebbé motorkerékpárod megjelenését a GAERNE G. LOGÓ KÖZEPES MATRICA 6001-002 segítségével, és mutasd meg a világnak, hogy miért választottad a Gaerne-t!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges