GAERNE G-HAT BLACK 4350-001

Gyártó:
Cikkszám:
870164
Gyári cikkszám:
4350-001

12000.000003

9448.8189

-10%

12 000 Ft

13 400 Ft
Nettó: 9 449 Ft

GAERNE G-HAT BLACK 4350-001

Rendelhető
Rendelhető

GAERNE G-HAT BLACK 4350-001 - ez a fekete sapka a GAERNE prémium motoros ruházati kínálatának egyik kiemelkedő darabja. A GAERNE márka híres a magas minőségű, tartós és stílusos motoros kiegészítőiről, és ez a sapka sem kivétel.

Ez a sapka nem csak a motoros úton, hanem a mindennapi életben is praktikus és divatos viselet. A fekete szín elegáns és könnyen kombinálható különböző ruházati stílusokkal, ami univerzálissá teszi ezt a darabot.

Jellemzők

  • Anyaga: Pamut és poliészter keverék az optimális kényelem és tartósság érdekében.
  • Szín: Klasszikus fekete, amely eleganciát és sokoldalúságot biztosít.
  • Márka: A GAERNE a motoros ruházati piacon elismert név, amely garantálja a minőséget és megbízhatóságot.
  • Stílus: Modern stílusú sapka, amely tökéletesen illeszkedik a motoros életmódhoz.
  • Méretek: Egy méretben kapható, amely állítható pántja miatt szinte mindenki számára megfelelő.
  • Kényelmes viselet: Puha anyaga és állítható pántja garantálja a kényelmet hosszú távon is.

A GAERNE G-HAT BLACK 4350-001 tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik a motoros életmódot, de a mindennapokban is szeretnék viselni a motoros stílust. Akár egy motoros találkozóra, akár egy baráti összejövetelre készülsz, ez a sapka tökéletes kiegészítő lesz.

Kiváló minőség

A GAERNE mindig is híres volt kiváló minőségű termékeiről, és ez a sapka sem kivétel. Tartós anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Akár a mindennapi használat során, akár motoros túrákon, ez a sapka megállja a helyét.

Stílus és funkció

A GAERNE G-HAT BLACK 4350-001 nem csak jól néz ki, de funkcionális is. Az állítható pántnak köszönhetően mindenki számára kényelmes viseletet biztosít, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a stílus terén. A sapka modern dizájnja és a GAERNE logó elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Összegzés

Összefoglalva, a GAERNE G-HAT BLACK 4350-001 egy kiváló választás mindazok számára, akik értékelik a minőséget, a stílust és a funkcionalitást egy termékben. Akár saját magadnak, akár ajándéknak szánod, ez a sapka garantáltan örömet fog okozni. Tekintsd meg további motoros kiegészítőinket és ruházati termékeinket is webshopunkban, és találd meg a hozzád legjobban illő darabokat!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, lépj be a GAERNE világába, és emeld új szintre motoros stílusodat a GAERNE G-HAT BLACK 4350-001 sapkával!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges