GAERNE G.FACTORY T-SHIRT MAN (Fekete * Fehér) (XS * S * M * L * XL) 4214-001

Gyártó:
Cikkszám:
870156
Gyári cikkszám:
4214-001

12800.000054

10078.7402

-10%

12 800 Ft

14 300 Ft
Nettó: 10 079 Ft

GAERNE G.FACTORY T-SHIRT MAN (Fekete * Fehér) (XS * S * M * L * XL) 4214-001

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • Fehér
  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

GAERNE G.FACTORY T-SHIRT MAN (Fekete * Fehér)

Márka: GAERNE

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Felső ruházat > Póló

A GAERNE G.FACTORY T-SHIRT MAN tökéletes választás minden motoros számára, aki stílusos és kényelmes ruházatra vágyik. Ez a póló magában foglalja a GAERNE márka kiválóságát és egyedülálló dizájnját, amely világszerte híres a magas minőségű és tartós motorkerékpár-felszerelések gyártásáról.

Kiváló Anyag és Kényelem

Ez a póló kiváló minőségű pamutból készült, amely biztosítja a maximális kényelmet és légáteresztő képességet. A pamut anyag puha tapintású, nem irritálja a bőrt, és kiválóan alkalmas mindennapos viseletre, akár motorozás közben is. Az anyag rugalmassága és ellenállósága révén hosszú távon is megőrzi eredeti formáját és színét.

Stílusos Dizájn és Megjelenés

A GAERNE G.FACTORY T-SHIRT MAN elegáns fekete-fehér dizájnja tökéletesen illik minden motoros stílusához. A minimalisták és a dizájn szerelmesei egyaránt értékelni fogják az egyszerű, mégis figyelemfelkeltő megjelenést. A GAERNE logó diszkréten, de hangsúlyosan jelenik meg a pólón, utalva viselője kifinomult ízlésére és a kiváló minőség iránti elkötelezettségére.

Kiváló Viselet Minden Alkalomra

A GAERNE G.FACTORY T-SHIRT MAN tökéletes választás nemcsak motorozáshoz, hanem mindennapi utcai viseletre is. Ideális ruhadarab, ha egy baráti találkozóra, könnyed kirándulásra vagy akár egy hétköznapi munkanapra készülünk. A stílusos megjelenés és a magas szintű komfort kombinációja miatt ez a póló gyorsan kedvenc ruhadarabbá válhat a gardróbban.

Elérhető Méretek

A póló több méretben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő darabot. A rendelkezésre álló méretek: XS, S, M, L, XL. Ezzel a széles méretválasztékkal biztosítjuk, hogy minden motoros megtalálja a számára legkényelmesebb és legmegfelelőbb méretet.

Összegzés

A GAERNE G.FACTORY T-SHIRT MAN (Fekete * Fehér) egy tökéletes választás mind az aktív motorosok, mind a motorozás szerelmesei számára, akik értékelik a minőségi, stílusos és kényelmes ruházatot. A póló kiváló anyagból készült, stílusos dizájnnal rendelkezik és számos méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja az ideális darabot. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy gazdagítsa ruhatárát egy prémium minőségű és elegáns pólóval!

#Méret L
#Méret XL
#Méret S
#Méret M
#Méret XS
#Szín Fekete
#Szín Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges