GAERNE G. CARPET 4186-001

Gyártó:
Cikkszám:
870330
Gyári cikkszám:
4186-001

38200.000054

30078.7402

-10%

38 200 Ft

42 500 Ft
Nettó: 30 079 Ft

GAERNE G. CARPET 4186-001

Rendelhető
Rendelhető

A GAERNE G. CARPET 4186-001 egy kiváló minőségű szőnyeg, amelyet kifejezetten motorosok és motorral kapcsolatos felszerelések szerelmesei számára terveztek. A termék kategóriája a Motoralkatrész részlegében található, a Webshop > Must have! > Szőnyeg almenüben. A szőnyeg gyártója a neves GAERNE, amely híres a prémium minőségű motoros termékeiről és tartozékairól.

Ez a szőnyeg nem csupán esztétikai értéket képvisel, hanem gyakorlati hasznossággal is bír. Használatával megvédheti garázsának vagy műhelyének padlóját az olajfoltoktól, szennyeződésektől és egyéb károsodásoktól, amelyek a motoros szerelés során keletkezhetnek. A szőnyeg anyaga tartós és könnyen tisztítható, így hosszú élettartamot biztosít, még intenzív használat mellett is.

A GAERNE G. CARPET 4186-001 szőnyeg méretei ideálisak a legtöbb garázshoz és műhelyhez, biztosítva, hogy elegendő hely legyen a motor és a szükséges eszközök számára. A szőnyeg különleges kialakítása révén remekül illeszkedik a motoros életstílushoz, és stílusos kiegészítők formájában is hozzájárul a tér kinézetéhez.

A termék jellemzői:

  • Prémium minőség: Kiváló anyagok és precíz kidolgozás, amely a GAERNE márkához hűen garantált.
  • Védelem: Hatékonyan védi a padlót a károsodásoktól, legyen szó olajról, szennyeződésről vagy egyéb anyagokról.
  • Könnyű tisztítás: Az anyag könnyen tisztítható, ezáltal megkönnyítve a karbantartást.
  • Ideális méret: Megfelelő méret a legtöbb garázshoz és műhelyhez, elegendő helyet biztosítva a motor és az eszközök számára.

A GAERNE márka rendkívül népszerű a motorosok körében, mivel a termékeik mindig minőségi biztosítékot nyújtanak. A GAERNE G. CARPET 4186-001 szőnyeg sem kivétel, mivel ugyanazt a magas színvonalat tükrözi, amely a márka védjegye.

Ha Ön is szeretné biztonságban és tisztán tartani garázsát, valamint egy stílusos és praktikus kiegészítővel gazdagítani, akkor a GAERNE G. CARPET 4186-001 tökéletes választás az Ön számára. Látogasson el webshopunkba, és szerezze be ezt a kiváló minőségű szőnyeget még ma!

Ne feledje, hogy egy megfelelő garázs- vagy műhelyszőnyeg nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem hosszú távon is megvédi a munkaterületet, így érdemes a legjobb minőséget választani. A GAERNE gondoskodik arról, hogy Ön a legjobbat kapja.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett