GAERNE G.AT YOUR FEET PÓLÓ HÖLGYEKNEK (PIROS * FEHÉR) (XS * S * M * L * XL) 4216-005

Gyártó:
Cikkszám:
870161
Gyári cikkszám:
4216-005

12000.000003

9448.8189

-10%

12 000 Ft

13 300 Ft
Nettó: 9 449 Ft

GAERNE G.AT YOUR FEET PÓLÓ HÖLGYEKNEK (PIROS * FEHÉR) (XS * S * M * L * XL) 4216-005

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • Fehér
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

GAERNE G.AT YOUR FEET PÓLÓ HÖLGYEKNEK (PIROS * FEHÉR) (XS * S * M * L * XL) 4216-005

Fedezze fel a stílus és funkcionalitás legjobb kombinációját a GAERNE G.AT YOUR FEET T-SHIRT LADY termékkel! Ez a prémium minőségű póló kifejezetten nők számára készült, és ideális választás mindennapi használatra, motoros túrákhoz vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez.

Kiváló Minőség

A GAERNE márkanév garantálja, hogy a termékek a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg. A G.AT YOUR FEET póló prémium anyagokból készült, amely biztosítja a hosszan tartó kényelmet és tartósságot. Az anyag összetétele lehetővé teszi a bőr szellőzését, miközben fenntartja a komfort érzetet, legyen szó akár intenzív motorozásról is.

Elegáns Design

Ez a piros-fehér dizájn nemcsak praktikus, hanem rendkívül esztétikus is. A póló kiválóan illik minden női alkatra, és elérhető a következő méretekben: XS, S, M, L és XL. A színek és a stílus kombinációja modern és egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének, míg a finom részletek és a márkajel azonnal felismerhetővé teszik.

Sokoldalú Használat

Legyen szó városi motorozásról, motoros találkozókról vagy egyszerűen csak mindennapi viseletről, a GAERNE G.AT YOUR FEET T-SHIRT LADY minden alkalomra tökéletes választás. A könnyű és légáteresztő anyag lehetővé teszi a maximális mozgásszabadságot, miközben biztosítja, hogy mindig stílusos legyen.

Méretválaszték

A megfelelő méret kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a póló tökéletesen illeszkedjen. Az XS-től az XL-ig terjedő méretválaszték biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet. Ügyeljen arra, hogy a mérettáblázat segítségével válassza ki a megfelelő méretet a maximális kényelem érdekében.

Ajándékötlet

Ez a póló kiváló ajándék is lehet bármelyik motorozás szerelmese nő számára. Legyen szó születésnapról, ünnepről vagy csak egy kis meglepetésről, a GAERNE G.AT YOUR FEET T-SHIRT LADY biztosan örömet okoz.

Összegzés

A GAERNE G.AT YOUR FEET T-SHIRT LADY nemcsak egy egyszerű ruházati cikk, hanem egy életstílus kifejezője is. Kombinálja a funkcionalitást és a stílust, és biztosítja, hogy minden egyes viselés alkalmával kiválóan érezze magát.

#Méret L
#Méret XL
#Méret S
#Méret M
#Méret XS
#Szín Fehér
#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges