X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533

Gyártó:
Cikkszám:
704090
Gyári cikkszám:
XG-1533

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motoros megoldások legújabb és legfejlettebb termékeit kínáljuk. Külön figyelmet szentelünk a minőségre és a teljesítményre, és büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk az X-GRIP legújabb termékét, az X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533 modellt.

Termékleírás

Az X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533 egy kiváló minőségű motoralkatrész, amelyet az off-road motorozás szenvedélyeseinek terveztek. Ez a mousse kiváló választás a motorkerékpár szerelmeseinek, akik szeretnek extrém körülmények között motorozni, mivel optimális tapadást és kiváló teljesítményt nyújt minden terepen.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Magas Minőségű Anyagok: Az X-GRIP mousse prémium anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartósságot.
  • Kiváló Tapadás: Az egyedi összetételnek köszönhetően a mousse kivételes tapadást biztosít, amely lehetővé teszi a motor legoptimálisabb irányítását még a legnehezebb terepeken is.
  • Nagyobb Kényelem: Az X-GRIP mousse fokozott kényelmet nyújt, csökkentve a sokkhatásokat és a vibrációkat, ami hosszabb motorozási időszakokat tesz lehetővé fáradtság nélkül.
  • Könnyű Telepítés: A termék egyszerűen telepíthető, így nem kell sok időt töltenie a szerelésével.
  • Vízálló és Ellenálló: Ez a mousse kifejezetten úgy van tervezve, hogy ellenálljon a víznek és más külső tényezőknek, biztosítva a tartós teljesítményt.

Ez a mousse tökéletesen illeszkedik a hátsó gumiabroncsokhoz, és jelentősen csökkenti a defekt kockázatát a nehéz, sziklás vagy sáros terepen. Az X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533 segítségével minden motoros biztos lehet abban, hogy még a legkeményebb kihívások során is megbízható partnerre talált.

Technikai Adatok

Termék neve:X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533
Kategória:Motoralkatrész > Webshop > X-Grip
Gyártó:X-GRIP
Típus:Mousse
Elhelyezés:Hátsó
Modell:KH-65

Az X-GRIP egy elismert márka a motoralkatrészek piacán, és termékeik mindig kifogástalan minőséget kínálnak. Az X-GRIP Mousse KH-65 Hátsó XG-1533 nem kivétel, és garantálja a kompromisszummentes teljesítményt bárhol, bármikor. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges