X-GRIP Mousse KV-85S Front XG-1534

Gyártó:
Cikkszám:
704095
Gyári cikkszám:
XG-1534

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

X-GRIP Mousse KV-85S Front XG-1534

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Mousse KV-85S Front XG-1534

Fedezze fel a kiváló minőségű X-GRIP Mousse KV-85S Front XG-1534 terméket, amely az egyik legkiemelkedőbb választás a motoralkatrészek piacán. Webshopunk kimagasló kínálatában most ez a lenyűgöző termék is elérhető, amely segít Önnek elérni a legjobb teljesítményt motorozás közben.

A X-GRIP márka már régóta híres a megbízhatóságáról és a kiváló minőségéről. Az általuk gyártott mousse termékek kifejezetten a profi és hobbimotorosok igényeit elégítik ki. A KV-85S modell nem csak alsó, de felső kategóriás motorral rendelkezők számára is ideális választás. A termék fejlesztése során az X-GRIP különös figyelmet fordított a teljesítményre, a tartósságra és a biztonságra.

Miért válassza az X-GRIP Mousse KV-85S Front XG-1534 terméket?

  • Kiváló teljesítmény: A mousse kiváló tapadást biztosít minden terepen, legyen szó homokról, sáról vagy köves útról.
  • Tartósság: Az X-GRIP egyedi gyártási technológiája hosszú élettartamot garantál, így Ön hosszabb távon is élvezheti motorozását gond nélkül.
  • Biztonság: A mousse segítségével elkerülhetők a defektek, amitől a motorozás nemcsak kellemesebb, de biztonságosabb is lesz.

Ezen kívül az X-GRIP Mousse KV-85S Front XG-1534 különösen könnyen szerelhető és kompatibilis a legtöbb motorral. Ha keres egy olyan motoralkatrészt, amely sosem hagyja cserben, akkor ez a mousse tökéletes választás. Ne habozzon, és tegye kosárba ezt a fantasztikus terméket most!

Webshopunkban nem csak motoralkatrészeket, hanem motoros ruházatot is vásárolhat. Fedezze fel kínálatunk széles választékát és találja meg a legjobban megfelelő felszerelést, amely nemcsak stílusos, de biztonságos is!

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésére áll, hogy segítsünk a legjobb választásban. Látogassa meg weboldalunkat és böngésszen exkluzív ajánlataink között!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges