X-GRIP Brush XG-2337

Gyártó:
Cikkszám:
970528
Gyári cikkszám:
XG-2337

2401.57

1891.0000

2 402 Ft

Nettó: 1 891 Ft

X-GRIP Brush XG-2337

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Brush XG-2337

A X-GRIP Brush XG-2337 elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki komolyan veszi a motor karbantartását és tisztítását. Az X-GRIP által gyártott, kiváló minőségű kefét úgy tervezték, hogy megfeleljen a motor alkatrészeinek és felületeinek különleges igényeinek.

Az X-GRIP Brush XG-2337 tartós anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a vegyszerek hatásainak, így hosszú ideig szolgálja használóját. A kefe szálai erősek és rugalmasak, biztosítva, hogy alaposan eltávolítsák a koszt és szennyeződéseket a nehezen elérhető helyekről is. A kefe kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen elérje a motor legaprólékosabb részleteit, és biztosítsa a maximális tisztítási hatékonyságot.

A markolat ergonomikus kialakítása garantálja a kényelmes használatot, még hosszabb tisztítási műveletek során is. A csúszásmentes felület segíti a biztonságos fogást és minimalizálja a kéz fáradását. Ennek köszönhetően az X-GRIP Brush XG-2337 lehetővé teszi a gyors és hatékony tisztítást, így több idő marad a motorozásra.

Az X-GRIP Brush XG-2337 ideális választás mindazok számára, akik a motor alkatrészeinek szerelésével és karbantartásával foglalkoznak. Legyen szó profi szerelőről vagy lelkes hobbi motorosról, ez a kefe mindenki számára megfelelő eszköz.

Az X-GRIP híres a precíz és kiváló minőségű termékeiről, és az XG-2337 sem kivétel. Az X-GRIP Brush XG-2337 a kategória egyik legfontosabb eszköze, amely megfelel a legszigorúbb elvárásoknak is.

  • Tartós és vegyszerálló anyagból készült
  • Erős és rugalmas szálak
  • Ergonomikus és csúszásmentes markolat
  • Alkalmas profi és hobbi felhasználók számára is

Rendelje meg még ma a X-GRIP Brush XG-2337-t webshopunkban, és élvezze a motorozás élményét tiszta motorral! Számunkra a minőség és az ügyfélelégedettség áll az első helyen, ezért biztosítjuk, hogy minden általunk forgalmazott termék, beleértve az X-GRIP Brush XG-2337-t is, a legmagasabb minőségi követelményeknek feleljen meg.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett