PRO-CARBON RACING Suzuki Hátsó Tárcsa Védő - Minden RM/RMZ 125 - 450 2005-19

Gyártó:
Cikkszám:
759902

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Hátsó Tárcsa Védő - Minden RM/RMZ 125 - 450 2005-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Suzuki Hátsó Tárcsa Védő tökéletes választás minden motoros számára, aki a maximális védelmet és teljesítményt keresi motorkerékpárján. Ez a prémium minőségű féktárcsa védő kialakítása révén minden RM és RMZ 125-450 modellhez kompatibilis, amelyek 2005 és 2019 között készültek.

Ami ezt a terméket kiemelkedővé teszi, az a felhasznált anyagok minősége és a gondos gyártási folyamat. A PRO-CARBON RACING által készített hátsó féktárcsa védő szénszálas anyagból készült, amely biztosítja a könnyű súlyt és a rendkívüli tartósságot. A szénszálas konstrukció nemcsak a tartósságot növeli, hanem ellenállóvá teszi a nagy igénybevételű körülményekkel szemben is, legyen szó off-road vagy pályahasználatról.

A dizájn és a funkció tökéletes összhangban van, mivel a termék formája kifejezetten úgy van megtervezve, hogy maximális védelmet nyújtson az ütközések és a törmelék ellen. Ez a típus véd meg téged attól, hogy bármilyen komolyabb sérülést szenvedjen a hátsó féktárcsád, ami sokszor komoly problémákhoz vezethet, ha nem megfelelően van védve.

Ezen kívül, a PRO-CARBON RACING Suzuki Hátsó Tárcsa Védő könnyen felszerelhető, és minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz. Nincs szükség különösebb szerszámokra vagy műszaki tudásra a telepítéshez, így rövid idő alatt biztosíthatod motorkerékpárod hátsó féktárcsájának védelmét.

A termék egyik további előnye, hogy stílusos megjelenést kölcsönöz a motorodnak. A féktárcsa védő karbon finish-e elegáns és modern külsőt biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a motorod megjelenéséhez. Ez nem csak funkcionális, hanem esztétikai értéket is nyújt.

Összességében, a PRO-CARBON RACING Suzuki Hátsó Tárcsa Védő egy olyan kiegészítő, amely mindent biztosít, amire szükséged lehet, legyen szó védelemről, tartósságról, könnyűségről vagy stílusról. Nem számít, hogy szabadidős tevékenységekhez vagy versenyzéshez használod a motorodat, ez a féktárcsa védő mindig optimális védelmet és teljesítményt nyújt.

Ne hagyd ki ezt a kiváló minőségű terméket, amelynek segítségével te is biztonságban és stílusosan tarthatod motorodat!

Cikkszám: 759902
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges