PRO-CARBON RACING Suzuki Első Féktárcsa Védő - Felszerelési Készlettel - RM125 RM250 2004-09

Gyártó:
Cikkszám:
759897

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Első Féktárcsa Védő - Felszerelési Készlettel - RM125 RM250 2004-09

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Suzuki Első Féktárcsa Védő kifejezetten a 2004 és 2009 közötti RM125 és RM250 modellekhez készült, és tartalmazza a szükséges felszerelési készletet is. Ez a prémium minőségű féktárcsa védő biztosítja, hogy motorkerékpárja első féktárcsája optimális védelmet kapjon, miközben a legnehezebb terepviszonyok között is használhatja járművét.

A PRO-CARBON RACING a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők terén egy elismert név, amely híres kiváló minőségéről és tartósságáról. Ez az első féktárcsa védő nem kivétel. A speciális karbonszálas anyagból készült védő rendkívül könnyű és hihetetlenül erős, amely biztosítja, hogy hosszú távon is bírja a terhelést.

Fő Tulajdonságok:

  • Magas minőségű anyag: A karbonszálas konstrukció rendkívül könnyű és erős, amely kiváló védelmet biztosít még a nehéz terepviszonyok között is.
  • Könnyű telepítés: A csomag tartalmazza a teljes felszerelési készletet, így az első féktárcsa védő gyorsan és egyszerűen felszerelhető.
  • Speciális design: Kifejezetten a Suzuki RM125 és RM250 modellekhez tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen és optimális védelmet nyújtson.
  • Tartósság: A PRO-CARBON RACING termékei hosszú élettartamúak, amelyek megbízhatóak a legnehezebb körülmények között is.
  • Esztétikus megjelenés: Az első féktárcsa védő modern és sportos kinézetet kölcsönöz motorkerékpárjának.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING első féktárcsa védőt?

A megfelelő védelem nélkül a motorkerékpár féktárcsája könnyen sérülhet a nehéz terepen történő közlekedés során. Ez a féktárcsák idő előtti kopásához és teljesítménycsökkenéshez vezethet. A PRO-CARBON RACING első féktárcsa védője kifejezetten úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson, miközben minimalizálja a súlyt. Ezáltal a motoros közlekedés dinamikája és teljesítménye változatlan marad.

Amennyiben komolyan veszi a motokrosszt vagy endurózást, akkor elengedhetetlen a megfelelő védelem minden egyes alkatrész számára. A PRO-CARBON RACING első féktárcsa védője nem csupán egy kiegészítő, hanem egy kulcsfontosságú védelem, amely garantálja, hogy motorkerékpárja bírja a legkeményebb kihívásokat is.

Telepítési útmutató:

  1. Győződjön meg róla, hogy rendelkezik a csomagban található minden alkatrésszel.
  2. Távolítsa el a régi féktárcsa védőt, amennyiben van.
  3. Rögzítse az új PRO-CARBON RACING első féktárcsa védőt a mellékelt felszerelési készlet segítségével.
  4. Biztosítsa, hogy minden csavar és alkatrész megfelelően rögzített legyen.
  5. Végezzen egy tesztet, hogy meggyőződjön róla, minden megfelelően működik.

Ne hagyja, hogy a kedvezőtlen körülmények veszélyeztessék motorkerékpárja állapotát. Válassza a PRO-CARBON RACING első féktárcsa védőt, és élvezze a tökéletes védelmet és a nyugalmat minden út során.

Cikkszám: 759897
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges