PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő - Fitting Kit-tel - SX / SX-F 2004-14

Gyártó:
Cikkszám:
759376

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő - Fitting Kit-tel - SX / SX-F 2004-14

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő egy prémium minőségű alkatrész, amelyet kifejezetten a 2004-től 2014-ig gyártott KTM SX és SX-F modellekhez terveztek. Ez a féktárcsa védő ideális választás a komoly motocross versenyzők és terepmotorosok számára, akik szeretnék megóvni első féktárcsájukat a szennyeződésektől, sárdaraboktól és káros ütésektől. A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges minden elemet, így nincs szükség további kiegészítőkre vagy szerszámokra.

Termék jellemzői:

  • Anyag: A PRO-CARBON RACING első féktárcsa védő kiváló minőségű szénszálas kompozitból készült, amely rendkívül ellenálló és könnyű.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a 2004-től 2014-ig gyártott KTM SX és SX-F modellekhez tervezve.
  • Teljes Védelem: Megvédi a féktárcsát a sártól, kavicsoktól és egyéb terepi szennyeződésektől, valamint csökkenti a mechanikai sérülések kockázatát.
  • Könnyű Felszerelés: A csomag tartalmazza a szükséges fitting kit-et, amely megkönnyíti a telepítést és biztosítja a tökéletes illeszkedést.
  • Stílus és Teljesítmény: A PRO-CARBON RACING termékek elegáns megjelenésűek, és javítják a motor kinézetét is.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védőt?

Az első féktárcsa védelme kiemelten fontos, különösen akkor, ha terepmotorozik vagy motocross versenyekre jár. Az első féktárcsa érzékeny része a motornak, amely könnyen sérülhet, ha nincs megfelelően védve. A PRO-CARBON RACING elkötelezett amellett, hogy minőségi és megbízható termékeket kínáljon. Ez az első féktárcsa védő nemcsak tartósságot és strapabírást biztosít, de könnyen felszerelhető és esztétikus is.

Az anyaghasználat terén a PRO-CARBON RACING szénszálas kompozitot alkalmaz, amely az egyik legkiválóbb anyag a motoralkatrészek gyártásánál. Ez az anyag kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, így biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Telepítési útmutató:

  1. Távolítsa el a régi féktárcsa védőt (ha van).
  2. Helyezze el az új PRO-CARBON RACING első féktárcsa védőt a megfelelő helyre.
  3. Rögzítse a fitting kit elemeivel a védőt a motorhoz.
  4. Győződjön meg róla, hogy a védő szorosan és biztonságosan illeszkedik.

Ezzel a termékkel biztos lehet benne, hogy KTM motorja megfelelő védelmet kap az első féktárcsa számára, így hosszú távon is megbízható marad.

Cikkszám: 759376
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges