PRO-CARBON RACING Kawasaki Hátsó Féknyereg Védő - KX250/450F 2006-19

Gyártó:
Cikkszám:
759651

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Hátsó Féknyereg Védő - KX250/450F 2006-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Hátsó Féknyereg Védő - KX250/450F 2006-19

A motorozás szenvedély és életérzés. Az igazi motorosok tudják, hogy minden egyes alkatrésznek fontos szerepe van a maximális teljesítmény és biztonság eléréséhez. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING által gyártott hátsó féknyereg védőt, amely kifejezetten a Kawasaki KX250/450F 2006-2019 közötti modelljeihez készült.

Védje meg értékes alkatrészeit!

A hátsó féknyereg az egyik legérzékenyebb része a motorkerékpárnak, amely könnyen megsérülhet durva terepen vagy verseny közben. A PRO-CARBON RACING féknyereg védő innovatív karbon kompozit anyagból készül, amely kivételes ütésállóságot és tartósságot biztosít. Ezzel a védővel biztos lehet abban, hogy féknyerege mindig maximális védelemben részesül.

Kiváló minőség és megbízhatóság

A PRO-CARBON RACING már több évtizede elkötelezett a csúcsminőségű motoralkatrészek gyártása mellett. A Kawasaki KX250/450F modellekhez tervezett hátsó féknyereg védőjük sem kivétel. Különleges tervezésének és precíziós gyártási folyamatainak köszönhetően ez a termék kiemelkedő teljesítményt nyújt még a legkeményebb körülmények között is. Az anyag felépítése biztosítja a könnyed súlyt, így nem növeli meg a motorkerékpár tömegét, de maximális védelmet nyújt.

Egyszerű telepítés

A hátsó féknyereg védő telepítése rendkívül egyszerű, és nem igényel különleges szaktudást. A csomag tartalmazza a telepítéshez szükséges összes kiegészítőt és részletes útmutatót, így akár otthon saját maga is elvégezheti a felszerelést. Ez a gyors és egyszerű megoldás lehetővé teszi, hogy minél hamarabb visszatérjen a pályára, biztonságosan és védelem alatt.

Stílusos megjelenés

A motorosok számára nem csak a teljesítmény, hanem a megjelenés is fontos. A PRO-CARBON RACING féknyereg védő nem csak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítő is, amely tökéletesen illeszkedik a Kawasaki KX250/450F modelljeihez. Az elegáns karbonkivitel kiemeli a motorkerékpár dinamikus megjelenését, és hozzájárul a szemet gyönyörködtető külsőhöz.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING hátsó féknyereg védőt?

  • Magas minőségű karbon kompozit anyag: Kivételes tartósság és ütésállóság.
  • Precíz tervezés: Tökéletesen illeszkedik a Kawasaki KX250/450F modellekhez.
  • Egyszerű telepítés: Gyorsan és könnyedén felszerelhető.
  • Stílusos megjelenés: Elegáns karbonkivitel.
  • Megbízható védelem: Védelem a sérülések ellen.

Ne hagyja, hogy egy sérült féknyereg tönkretegye a motorozás élményét. Válassza a PRO-CARBON RACING hátsó féknyereg védőt, és élvezze a biztonságot és a teljesítményt minden egyes kaland során!

Cikkszám: 759651
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges