PRO-CARBON RACING Husqvarna Első Féktárcsa Védő - Felszerelő Készlet Tartalmazza - TX / FX 2017-20

Gyártó:
Cikkszám:
761052

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Első Féktárcsa Védő - Felszerelő Készlet Tartalmazza - TX / FX 2017-20

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Első Féktárcsa Védő - Felszerelő Készlet Tartalmazza - TX / FX 2017-20

Emelje motorkerékpárja teljesítményét és megjelenését új szintre a PRO-CARBON RACING Husqvarna Első Féktárcsa Védő termékünkkel, amely 2017 és 2020 közötti TX és FX modellekhez készült. Ezt a prémium minőségű védőt a versenyrajongók számára fejlesztették, hogy maximalizálja a motorkerékpár fékrendszerének tartósságát és megbízhatóságát.

Védelem és Tartósság

A féktárcsák az egyik legkritikusabb és legsérülékenyebb alkatrészek a motoron. A PRO-CARBON RACING féktárcsavédője kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje az első féktárcsát a szennyeződésektől, kavicsoktól és törmelékektől, amelyek súlyos károkat okozhatnak a fékrendszerben. A karbonszálas anyagból készült védő rendkívül tartós és könnyű, így nem terheli meg a motort feleslegesen, miközben maximális védelmet nyújt.

Könnyű Felszerelés

A termékhez mellékeljük a teljes felszerelő készletet, amely minden szükséges alkatrészt tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így akár otthon, a garázsban is könnyedén felszerelheti. Az egyértelmű útmutatók és a pontos mérési útmutatók biztosítják, hogy a védő tökéletesen illeszkedjen motorjához, bármilyen kérdés vagy probléma nélkül.

Ergonomikus Dizájn

A PRO-CARBON RACING tervezői különös figyelmet fordítottak arra, hogy a féktárcsavédő ne csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó legyen. Az egyedi karbonszálas minta nem csupán sportos és modern megjelenést kölcsönöz a motorjának, hanem javítja az aerodinamikai tulajdonságokat is. Az ergonomikus dizájn biztosítja, hogy a védő optimálisan illeszkedjen a motororvázhoz, és ne korlátozza a vezetési élményt.

Husqvarna TX és FX Modellekhez

Ez a specifikus féktárcsavédő csak a 2017 és 2020 közötti Husqvarna TX és FX modellekhez készült, így biztos lehet benne, hogy pontosan passzolni fog az Ön motorjához. A gyártó, a PRO-CARBON RACING, több éves tapasztalattal rendelkezik a racing alkatrészek gyártásában, ezért megbízhat a termék minőségében és teljesítményében.

Profiknak és Hobby Motorosoknak Egyaránt

Legyen szó professzionális versenyzőről vagy amatőr hobbi motorosról, ez a védő mindenki számára kiváló választás. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés biztosítják, hogy a termék hosszú éveken át tartós és megbízható maradjon.

Ne hagyja, hogy valami egyszerű kár tönkretegye a motorozás élvezetét. Befektetés egy ilyen prémium minőségű féktárcsavédőbe hosszú távon megéri, mivel jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket és meghosszabbítja a fékrendszer élettartamát.

Válassza a PRO-CARBON RACING Husqvarna Első Féktárcsavédőt és érezze a különbséget a minőség és a teljesítmény között minden egyes motorozásnál.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX 2017, 2018, 2019
Husqvarna TX 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges