PRO-CARBON RACING Első Tárcsavédő - Felszerelő Készlet

Gyártó:
Cikkszám:
763907

25599.999981

20157.4803

25 600 Ft

Nettó: 20 157 Ft

PRO-CARBON RACING Első Tárcsavédő - Felszerelő Készlet

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Első Tárcsavédő - Felszerelő Készlet a motorosok számára kifejlesztett prémium minőségű védőfelszerelés, amely kifejezetten a féktárcsák és féknyergek biztonságos megóvására szolgál. Ez a kiegészítő termék a PRO-CARBON RACING kínálatából származik, amely az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka a motoralkatrészek és motorkerékpáros felszerelések piacán.

Ez a felszerelő készlet kifejezetten azért lett tervezve, hogy probléma nélkül alakítható legyen a legtöbb motormodellre. A PRO-CARBON RACING termékeit a legszigorúbb teszteknek vetik alá, biztosítva ezzel a legjobb minőséget, maximális védelemet és tartósságot minden körülmények között.

Jellemzők és Előnyök

  • Magas minőségű anyag: A Felszerelő Készlet karosszériája karbonszálból készült, amely extrém erősséget és tartósságot biztosít.
  • Könnyű súly: A karbon anyag miatt a készlet könnyedén felhelyezhető, és nem növeli jelentősen a jármű súlyát.
  • Tökéletes illeszkedés: A készlet kialakítása lehetőséget biztosít a könnyű és gyors felszerelésre, valamint a tökéletes illeszkedésre a legtöbb motormodellre.
  • Védelem: Kiváló védelemet nyújt a féktárcsák és féknyergek számára, megóvva azokat az esetleges sérülésektől, amit a terepmotorozás vagy egyenetlen utak okozhatnak.
  • Esztétikus megjelenés: Modern dizájnja elegáns megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Ez az Első Tárcsavédő - Felszerelő Készlet a legjobb választás mindazok számára, akik nem kívánják kockáztatni járműveik fékrendszerének épségét, és egy olyan terméket keresnek, amely hosszú távon és megbízhatóan védi a féktárcsákat és féknyergeket. A PRO-CARBON RACING márkanév garancia a minőségre, és nem okoz csalódást.

Részletes Leírás

A felszerelő készlet tartalmazza az összes szükséges elemet, amely a tárcsavédő felhelyezéséhez szükség. Könnyen hozzáférhető utasításokat adunk a termékhez, amelyek lépésenként vezetik végig a felhasználót a telepítés folyamatán, ezzel biztosítva, hogy mindenki, akár kezdő, akár tapasztalt szerelő, könnyedén telepíthesse a terméket.

PRO-CARBON RACING termékei a legmagasabb minőségi szabványok szerint készülnek, és folyamatosan fejlesztik őket, hogy megfeleljenek a modern motoros igényeknek. Az Első Tárcsavédő - Felszerelő Készletjük sem kivétel, és hosszú távon is helytálló döntés a motorkerékpár védelmére.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Első Tárcsavédő - Felszerelő Készletet?

A válasz nagyon egyszerű: maximális védelem, tartósság, könnyű felszerelés, és modern megjelenés. Ez a termék biztosítja, hogy a féktárcsák és féknyergek biztonságban legyenek még a legextrémebb körülmények között is. Nem számít, hogy amatőr vagy hivatásos motoros vagy, ez a termék kielégíti a szükségleteidet.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges