VILÁGOS SZÜRKE ACERBIS FRONT DISC COVER X-BRAKE VENTED CARBON - AC 0022705.070

Gyártó:
Cikkszám:
735923
Gyári cikkszám:
AC 0022705

79399.99995

62519.6850

79 400 Ft

Nettó: 62 520 Ft

VILÁGOS SZÜRKE ACERBIS FRONT DISC COVER X-BRAKE VENTED CARBON - AC 0022705.070

  • Szürke (070)
3-14 nap
Rendelhető

Acerbis Front Disc Cover X-Brake Vented Carbon - Szürke AC 0022705.070 a legújabb fejlesztés az Acerbis kínálatában, amely ötvözi az innovatív dizájnt és a legkorszerűbb technológiát a motorosok számára. Ez a prémium minőségű első féktárcsa védő ideális választás minden motoros számára, aki szeretné megóvni járműve értékes alkatrészeit a káros hatásoktól.

Védelem és Tartósság

Az X-Brake Vented Carbon féktárcsa védő kifejezetten arra lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a féktárcsa számára a sár, kőfelverődés és egyéb szennyeződések ellen. Kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, amely nem csak rendkívül erős és tartós, de könnyű is, így nem növeli jelentősen a motor súlyát.

Kiváló Szellőzés

A szellőzőnyílásokkal ellátott kialakítás biztosítja, hogy a féktárcsa mindig megfelelő hőmérsékleten maradjon, még intenzív használat mellett is. Ez hozzájárul a fékteljesítmény fenntartásához és meghosszabbítja a fékrendszer élettartamát.

Egyedülálló Dizájn

Az Acerbis mind esztétikai, mind funkcionalitási szempontból kiemelkedő terméket hozott létre. A szürke szín elegáns megjelenést biztosít a motor számára, miközben a modern, aerodinamikus forma hozzájárul a teljesítményhez és a stílushoz.

Egyszerű Telepítés

Az AC 0022705.070 modellt könnyű telepíteni, és tökéletesen illeszkedik a legtöbb motorkerékpár típushoz. Az összes szükséges rögzítőelem mellékelve van, így a telepítés gyors és egyszerű.

Széles Körű Kompatibilitás

Ez a védelem többféle motorkerékpár márkával és modellel kompatibilis, biztosítva, hogy a lehető legtöbb motoros élvezhesse a termék előnyeit. Mielőtt megvásárolná, mindig ellenőrizze a kompatibilitást saját motorjával.

Acerbis Minőség

Az Acerbis név egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Több évtizedes tapasztalattal és elkötelezettséggel rendelkezik a motoros kiegészítők fejlesztése terén, biztosítva, hogy minden termékük a legmagasabb szintű teljesítményt és tartósságot nyújtja.

Részletek:

  • Gyártó: Acerbis
  • Modell: AC 0022705.070
  • Szín: Szürke
  • Anyag: Szénszálas kompozit

Válassza az Acerbis Front Disc Cover X-Brake Vented Carbolt, hogy megóvja motorját és fokozza annak teljesítményét. Ne várjon tovább, rendeljen még ma a motoralkatrész webshopunkból!

#Szín Szürke (070)
Állapot Új
Anyag Karbon
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Utoljára megtekintett