PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő – Szerelőkészletet Tartalmaz – SX / SX-F 2015-19

Gyártó:
Cikkszám:
759377

94400.000049

74330.7087

94 400 Ft

Nettó: 74 331 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő – Szerelőkészletet Tartalmaz – SX / SX-F 2015-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő – Szerelőkészletet Tartalmaz – SX / SX-F 2015-19

Védje meg KTM motorjának első féktárcsáját a legjobb minőségű védelemmel a PRO-CARBON RACING jóvoltából. Ez a prémium minőségű féktárcsa védő biztosítja a fékalkatrészek hosszú élettartamát és optimális teljesítményét.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Magas Minőségű Karbon Kivitel: A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kiváló karbon anyagok használatáról, amelyek tartósak és könnyűek.
  • Egyedi Tervezés: Kifejezetten a KTM SX és SX-F modellekhez, 2015 és 2019 közötti évjáratokhoz készült.
  • Szerelőkészletet Tartalmaz: Az illesztőkészlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz a gyors és egyszerű felszereléshez.
  • Növelt Védelem: Hatékonyan védi a féktárcsát a kövek, törmelék és egyéb káros hatások ellen, amelyek komoly sérüléseket okozhatnak.
  • Esztétikai Megjelenés: A karbon anyag modern és esztétikus megjelenést kölcsönöz a motornak, amely bármelyik versenypályán vagy terepen feltűnő.

A motorosok tudják, hogy a megfelelő védelem és karbantartás elengedhetetlen a hosszú távú és biztonságos motorozáshoz. A PRO-CARBON RACING féktárcsa védőt úgy tervezték, hogy ellenálljon mindenféle kihívásnak, amely a terepmotorozás során felmerülhet. Legyen szó versenypályáról vagy terepről, ez a termék maximalizálja a féktárcsa élettartamát, így csökkentve a karbantartási költségeket és biztosítva a folyamatos egyenletes fékhatást.

A PRO-CARBON RACING termékek beépítve a legmodernebb technológiákat és a legjobb anyagokat, biztosítják, hogy Ön teljes mértékben kiélvezhesse a motorozás örömét anélkül, hogy aggódnia kellene a védtelen alkatrészek miatt. A termék súlya minimális, így nem befolyásolja hátrányosan a motorozási élményt vagy a motorkerékpár teljesítményét.

Egyszerű Felszerelés:

A csomagolásban található szerelőkészlet minden szükséges komponenst tartalmaz, így Ön néhány egyszerű lépésben felhelyezheti a féktárcsa védőt. Részletes útmutató biztosítja, hogy még azok is könnyen elvégezhessék a felszerelést, akik nem rendelkeznek vastag technikai ismeretekkel.

Összegzés:

Ha Ön egy KTM SX vagy SX-F motor büszke tulajdonosa (2015-2019 évjáratok), akkor a PRO-CARBON RACING első féktárcsa védője elengedhetetlen kiegészítő. A kiváló karbon anyagokból készült védelem biztosítja a féktárcsa tartósságát és optimális működését, miközben megőrzi motorja esztétikai megjelenését. Válassza ezt a prémium terméket a maximális védelem érdekében!

Cikkszám: 759377
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges