PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - EXC / EXC-F 2016-19

Gyártó:
Cikkszám:
759375

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - EXC / EXC-F 2016-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - EXC / EXC-F 2016-19

PRO-CARBON RACING bemutatja az új, kiváló minőségű, KTM Első Féktárcsa Védőt az EXC és EXC-F modellekhez 2016-2019 közötti években gyártott motorokhoz. Ez a féktárcsa védő tökéletes választás minden terepmotoros számára, mivel maximális védelmet nyújt a fékrendszernek a durva terepek során.

Termék Jellemzők

  • Prémium minőség: A féktárcsa védő szénszálas anyagból készült, amely rendkívül könnyű, ugyanakkor erős és tartós.
  • Könnyű felszerelés: A csomagban található szerelőkészlet segítségével a védő gyorsan és egyszerűen felszerelhető.
  • Testreszabott illeszkedés: Kifejezetten a KTM EXC és EXC-F modellekhez 2016 és 2019 között készült modellekhez tervezve.
  • Maximális védelem: Hatékony védelmet nyújt a féktárcsának a törmelékek, kövek és egyéb környezeti hatások ellen, amelyek károsíthatják a fékrendszert.
  • Esztétikus megjelenés: A szénszálas textúra és a modern dizájn növeli a motor esztétikai értékét.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védőt?

A terepmotorosok számára elengedhetetlen, hogy a jármű összes alkatrészének optimális védelme biztosított legyen. A PRO-CARBON RACING által kínált féktárcsa védő nemcsak hogy fokozza a motor élettartamát, hanem hozzájárul a biztonságosabb vezetéshez is. Az egyedi tervezés és minőségi anyaghasználat miatt biztos lehet benne, hogy a PRO-CARBON RACING márka féktárcsa védője hosszú távon is megbízhatóan fog szolgálni.

Könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő szerelőkészlettel együtt érkezik, amely minden szükséges komponenst tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre, így a motorosok maguk is könnyedén felszerelhetik, akár otthoni körülmények között is.

Kiváló Anyaghasználat

A szénszálas anyag nemcsak hogy nagy szilárdságú és tartós, hanem kivételesen könnyű is, amely nem növeli jelentősen a motor súlyát. Ez különösen fontos tulajdonság a versenyzők és a terepmotorosok számára, akik minden egyes tömeg- és súlycsökkentést értékelnek.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és rendeljen még ma webshopunkból egy PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védőt - Szerelőkészlettel - EXC / EXC-F 2016-19 modellhez! Garantáljuk, hogy elégedett lesz a termék minőségével és teljesítményével.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM EXC 2016, 2017, 2018, 2019
KTM EXCF 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges