PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő - Szerelési Készletet Tartalmaz - XC / XC-F 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
759378

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő - Szerelési Készletet Tartalmaz - XC / XC-F 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő kiváló választás minden KTM motorkerékpár-tulajdonos számára, aki a legjobb védelmet keresi az első féktárcsája számára. Ez a féktárcsa védő az XC és XC-F modellekhez készült, és tökéletesen illeszkedik a 2017 és 2019 közötti évjáratokhoz. A védő egyedülálló kialakítása és prémium minőségű anyaga biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot minden terepviszonyon, legyen szó sár, por vagy kövek általi behatásokról.

Kiemelkedő Tulajdonságok:

  • Prémium Anyaghasználat: A PRO-CARBON RACING féktárcsa védője magas minőségű karbonból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és extrém körülmények között is megállja a helyét.
  • Könnyű Szerelhetőség: A termék tartalmazza a teljes szerelési kitet, így a felszerelés egyszerű és gyors, nem szükséges semmilyen speciális szerszám.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten az XC és XC-F modellekhez lett tervezve a 2017 és 2019 közötti évjáratokra, garantáltan tökéletes illeszkedést biztosít.
  • Széleskörű Védelem: Védelmet nyújt az első féktárcsának a sártól, portól és kőfelverődésektől.
  • Esztétikus Megjelenés: A letisztult és modern dizájn nem csak funkcionális, de esztétikailag is kihangsúlyozza a motorkerékpár sportos megjelenését.

A PRO-CARBON RACING évek óta ismert a motorsport világában, hogy a legjobb minőségű és innovatív termékeket kínálja. Ez az első féktárcsa védő sem kivétel, hiszen a legújabb technológiák és anyagok felhasználásával készült, hogy hosszú távon is megbízható legyen. Az extra könnyű karbon anyag kíméli a motorkerékpár súlyelosztását, miközben maximális védelmet nyújt.

A felszerelés során a mellékelt szerelési készlet segítségével egyszerűen és gyorsan felhelyezhető a féktárcsa védő, amely tökéletesen illeszkedik a megadott modellekhez. A terméknél figyelembe vették az összes szerelési és kompatibilitási szempontot, így biztosítva a zökkenőmentes használatot. Azoknak a motorkerékpár-tulajdonosoknak ajánljuk, akik rendszeresen használják gépeiket terepen, és fontos számukra a megbízhatóság és a hosszú távú védelem.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING KTM Első Féktárcsa Védő egy elengedhetetlen kiegészítő minden komoly KTM motoros számára, aki az XC vagy XC-F modellt használja. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy még jobban megvédje motorját a mindennapi kihívásokkal szemben!

Szerezze be most, és élvezze a nyugodt motorozás előnyeit!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM XC 2017, 2018, 2019
KTM XCF 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett