PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - KX450F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
759642

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - KX450F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - KX450F 2019

Fedezze fel a PRO-CARBON RACING által gyártott, prémium minőségű első féktárcsa védőt, amelyet kifejezetten a Kawasaki KX450F 2019 modellhez terveztek. Ez a kiváló minőségű féktárcsa védő tökéletes megoldást nyújt a féktárcsa védelme érdekében terepmotorozás során, biztosítva a maximális tartósságot és teljesítményt.

Termékjellemzők

  • Prémium minőség: A PRO-CARBON RACING féktárcsa védők kiváló minőségű szénszálas anyagból készülnek, amely kiemelkedő ellenállást biztosít a külső behatásokkal szemben.
  • Könnyű és erős: A szénszálas anyag nemcsak rendkívül könnyű, de rendkívül erős is, így optimális védelmet nyújt a féktárcsa számára anélkül, hogy jelentős súlyt adna a motorkerékpárhoz.
  • Könnyű felszerelhetőség: A csomag tartalmaz egy szerelőkészletet, amely megkönnyíti a telepítést, így Ön gyorsan és egyszerűen felszerelheti a féktárcsa védőt.
  • Kifejezetten a KX450F 2019 modellhez: Ez a termék kifejezetten a Kawasaki KX450F 2019 modelhez van tervezve, így tökéletes illeszkedést és maximális védelmet biztosít.
  • Esztétikus megjelenés: A szénszálas textúra és a modern dizájn elegáns megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárjának.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING-t?

A PRO-CARBON RACING márka híres a kiemelkedő minőségű termékeiről, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik a motorsport világában, és a termékeik minden részlete a versenyzők igényeihez van igazítva. A szénszálas anyagok használata a maximális tartósságot és könnyedséget biztosítja, ami különösen fontos a versenyszerű motorozás során.

A féktárcsa védők rendkívül fontosak a fékrendszer védelme szempontjából, különösen olyan durva terepeken, ahol a kő és más közegek károsíthatják a féktárcsát. A PRO-CARBON RACING első féktárcsa védője megbízható védelmet nyújt, így Ön minden akadályt magabiztosan leküzdhet.

Hogyan szerelje fel a féktárcsa védőt?

A csomag tartalmaz egy részletes útmutatót és a szükséges szerelőkészletet, amely megkönnyíti a telepítést. Javasolt a szakszerviz igénybevétele a pontos és biztonságos felszerelés érdekében, de ha tapasztalt motoros vagy, a mellékelt útmutató alapján saját kezűleg is egyszerűen felszerelheted.

Ha bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol szakszerű segítséget nyújtunk Önnek.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és rendeljen most egy PRO-CARBON RACING első féktárcsa védőt a Kawasaki KX450F 2019 modellhez! Kattintson a „Kosárba” gombra, és védje meg fékrendszerét a legjobb minőségű tartozékkal!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges