PRO-CARBON RACING Első Féktárcsa Védő - Felszerelő Készlet Nélkül

Gyártó:
Cikkszám:
763908

68700.000014

54094.4882

68 700 Ft

Nettó: 54 094 Ft

PRO-CARBON RACING Első Féktárcsa Védő - Felszerelő Készlet Nélkül

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Első Féktárcsa Védő - Felszerelő Készlet Nélkül

A PRO-CARBON RACING Első Féktárcsa Védő kiváló minőségű carbon anyagból készült, amely nemcsak a legnagyobb védelmet nyújtja, hanem kivételes esztétikai megjelenést is kölcsönöz a motorkerékpárjának. Ez a lemezvédő ideális választás minden motoros számára, aki a maximális teljesítményt és a tartós védelmet kívánja kombinálni.

Ez az első féktárcsa védő termék kifejezetten a tartósságra és a funkcionalitásra lett tervezve. Az innovatív formatervezés és az erős carbon anyag biztosítja, hogy a féktárcsa hosszabb ideig megőrzi eredeti állapotát, és hatékony védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben, mint például az úton felverődő kövek, törmelékek és egyéb sérülések.

Főbb jellemzők:

  • Magas minőségű karbon anyag felhasználásával készült
  • Könnyű súly, amely nem befolyásolja a menetteljesítményt
  • Kivételes tartósság és védelem
  • Könnyen telepíthető, noha felszerelő készletet nem tartalmazza
  • Elegáns és sportos design, amely tökéletesen illik minden motorkerékpárhoz

Az első féktárcsa védő könnyen felszerelhető, azonban figyelembe kell venni, hogy a termék nem tartalmazza a felszerelő készletet. Ez azt jelenti, hogy a rögzítéshez szükséges tartozékokat külön kell beszerezni. Ennek ellenére a védő egyszerűen és gyorsan illeszthető a motorkerékpárra, biztosítva ezzel a hatékony és megbízható védelmet a féktárcsák számára.

A PRO-CARBON RACING hírnevének megfelelően biztosítja, hogy minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek feleljen meg. Ez a lemezvédő sem kivétel, és minden motoros számára kiváló befektetés a hosszú távú védelem és teljesítmény növelése érdekében.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Első Féktárcsa Védő egy kiváló kiegészítő minden motoros számára, akik értékelik a magas minőséget és a stílusos megjelenést motorjukon.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy még ma megrendeld ezt a hihetetlenül hasznos terméket, és biztosítsd a féktárcsáid védelmét a legjobb minőségű anyagokkal és dizájnnal!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges