PRO-CARBON RACING Beta Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - Összes RR modell 2013-19

Gyártó:
Cikkszám:
763236

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Beta Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - Összes RR modell 2013-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Beta Első Féktárcsa Védő - Szerelőkészlettel - Összes RR modell 2013-19

A PRO-CARBON RACING Beta Első Féktárcsa Védő nélkülözhetetlen kiegészítő minden RR modell tulajdonos számára, akik 2013 és 2019 közötti motorokat használnak. Ez a prémium minőségű termék kifejezetten az Ön motorjának megfelelően lett tervezve, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa első féktárcsájának. A szerelőkészlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt a gyors és egyszerű telepítéshez.

Innovatív tervezés és kiváló minőség

A PRO-CARBON RACING híres a kiváló minőségű szénszálas termékeiről, amelyek nemcsak stílusosak, hanem rendkívül tartósak is. Az első féktárcsavédő sem kivétel ez alól, hiszen magas szintű védelmet biztosít még a legextrémebb körülmények között is. A szénszálas szerkezet könnyű, mégis erős, lehetővé téve az optimális teljesítményt.

Egyszerű telepítés

A szerelőkészlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz a telepítéshez, így akár otthon is könnyedén beállíthatja. A részletes útmutatónak köszönhetően minden lépést követhet, és az egész folyamat kevesebb, mint egy órát vehet igénybe. Így nem kell külön szervizbe vinnie a motorját, ezzel időt és pénzt spórolhat meg.

Maximális védelem

Az első féktárcsa védelme kulcsfontosságú, különösen terepmotorozásnál, ahol a fékrendszer gyakran ki van téve a sártól, kavicstól és egyéb sérülésektől. A PRO-CARBON RACING féktárcsavédő megóvja alkatrészeit a mechanikai sérülésektől, meghosszabbítva azok élettartamát és optimalizálva a fékhatást.

Stílus és funkcionalitás egyben

Ez a féktárcsavédő nemcsak védelmet nyújt, hanem ultramodern megjelenést is kölcsönöz motorjának. A szénszálas kialakítás elegáns és professzionális, így bármilyen környezetben megállja a helyét, legyen szó utcai vagy terepmotorozásról.

Kompatibilitás

A termék kifejezetten a 2013 és 2019 közötti RR modellekhez lett tervezve, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik az Ön motorjára. Ez a specifikus tervezés lehetővé teszi az optimális illeszkedést és funkcionalitást, nincs szükség további módosításokra.

PRO-CARBON RACING - MEGBÍZHATÓSÁG ÉS MINŐSÉG

A PRO-CARBON RACING márka hosszú évek óta nyújt kiváló minőségű szénszálas alkatrészeket motorosoknak világszerte. Az általuk kínált termékek mind olyan innovatív technológiával készültek, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. Nem véletlen, hogy számos profi motoros választja ezt a márkát.

Állapot Új
Márka BETA
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA RR 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges