ACERBIS X-BRAKE DUKE komplett (FEKETE * NARANCSSÁRGA * FEHÉR) AC 0017023

Gyártó:
Cikkszám:
735929
Gyári cikkszám:
AC 0017023

16700.000001

13149.6063

16 700 Ft

Nettó: 13 150 Ft

ACERBIS X-BRAKE DUKE komplett (FEKETE * NARANCSSÁRGA * FEHÉR) AC 0017023

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
  • Narancs (010)
3-14 nap
Rendelhető

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motorkerékpár-alkatrészek és ruházati kellékek széles választékát kínáljuk. Ismerje meg az ACERBIS gyártói kínálatának legújabb gyöngyszemét: az ACERBIS X-BRAKE DUKE komplett (FEKETE * NARANCSSÁRGA * FEHÉR) AC 0017023 féktárcsa/féknyereg védőt.

Ez a termék kifejezetten a motorosok számára készült, akik nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a teljesítményre a motorozás során. Az Acerbis neve már hosszú évek óta garancia a kiváló minőségű és tartós motorkerékpár-alkatrészekre. A X-BRAKE DUKE féktárcsa védőt azoknak ajánljuk, akik nem csak megjelenésben, hanem funkcionalitásban is a legjobbra vágynak.

Jellemzők és előnyök

Anyag és Tartósság

Az ACERBIS X-BRAKE DUKE féktárcsa védő kiváló minőségű műanyagból készül, amely rendkívül ellenálló és tartós. Az anyag használatának köszönhetően a termék könnyű, mégis erős, így tökéletes védelmet nyújt a féktárcsának a szennyeződésektől, kövektől és egyéb úti akadályoktól.

Felhasználóbarát Dizájn

Ez a termék nemcsak funkcionalitásban, hanem dizájnban is kimagasló. A fekete, narancssárga és fehér színkombináció elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. A modern és aerodinamikus kialakítás biztosítja, hogy a motor teljesítményét ne befolyásolja hátrányosan.

Egyszerű Telepítés

Az ACERBIS X-BRAKE DUKE komplett féktárcsa védő könnyen és gyorsan felszerelhető. Nem szükséges különösebb szakértelem a telepítéshez, így akár otthon is elvégezheti. A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelési kiegészítőt, ami még egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Univerzális Illeszkedés

Ez a féktárcsa védő számos motorkerékpár típushoz illeszkedik, így sokoldalúan felhasználható. Ellenőrizze a termék specifikációit a kompatibilitás biztosítása érdekében, mielőtt megrendeli.

Védelem és Biztonság

Az ACERBIS X-BRAKE DUKE féktárcsa védő jelentős előnye a féktárcsa védelme az út során érkező váratlan akadályokkal szemben. Ez biztosítja a fékrendszer hosszabb élettartamát és megbízhatóságát, valamint a biztonságos közlekedést.

Az ACERBIS Hagyománya

Az Acerbis márka több mint 40 éve van jelen a motorkerékpár iparban, és világszerte elismert a minőségi és innovatív termékeiről. Az X-BRAKE DUKE komplett féktárcsa védő tükrözi a cég elkötelezettségét a kiváló minőség és a motorosok iránti szenvedély iránt.

Ne hagyja, hogy a féktárcsája védtelen maradjon! Rendelje meg még ma az ACERBIS X-BRAKE DUKE komplett féktárcsa védőt, és élvezze a biztonságos és stílusos motorozást minden úton.

Kapcsolat | Szállítási információk | Visszatérítési politika

#Szín Fekete (090)
#Szín Narancs (010)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges