MOOSE RACING Első Féktárcsa Védő 13-145

Gyártó:
Cikkszám:
992051
Gyári cikkszám:
13-145

58800.000002

46299.2126

58 800 Ft

Nettó: 46 299 Ft

MOOSE RACING Első Féktárcsa Védő 13-145

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Első Féktárcsa Védő 13-145 - Motoralkatrészeink webshopján megtalálható prémium minőségű termék, amely kifejezetten motorosok számára készült. Ez az első féktárcsa védő ideális választás minden olyan motoros számára, aki szeretné megóvni motorját a sérülésektől és a kopástól.

Kiváló minőség és tartósság

A MOOSE RACING neve garancia a megbízhatóságra és a hosszú élettartamra. A MOOSE RACING Első Féktárcsa Védő 13-145 kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amely biztosítja, hogy ellenálljon az extrém körülményeknek és a mindennapi használatnak is. A termék tartós műanyagból készült, amely könnyű, mégis rendkívül erős és ellenáll a sérüléseknek.

Komplex védelem

Ez a féktárcsa védő kifejezetten az első féktárcsa védelmére szolgál, megóvva azt a kőfelverődésektől, sártól és egyéb külső behatásoktól. Az optimális tervezésnek köszönhetően könnyen felszerelhető és biztosítja, hogy a fékrendszer mindig tiszta és működőképes maradjon.

Univerzális illeszkedés

A MOOSE RACING Első Féktárcsa Védő 13-145 különböző motor típusokhoz használható, így legyen szó bármilyen motorról, ez a védő megfelelő választás lesz. Az univerzális illeszkedés biztosítja, hogy nem kell különösebb szerelési munkát végezni, könnyen és gyorsan felszerelhető a megfelelő motorra.

Egyszerű karbantartás

A védő egyszerűen tisztítható, így nem csak a felszerelése, hanem a karbantartása is rendkívül egyszerű. Csak egy gyors öblítés és törlés szükséges, és a védő újra olyan lesz, mint új korában.

Stílusos megjelenés

Nem csak funkcionálisan, hanem esztétikailag is tökéletes választás motorod számára. A stílusos kialakítás és a letisztult vonalak elegáns megjelenést kölcsönöznek, amely minden motorhoz passzol.

Miért válaszd a MOOSE RACING Első Féktárcsa Védőt?

  • Prémium minőség: Hosszú élettartam és megbízhatóság a kiváló anyaghasználatnak köszönhetően.
  • Komplex védelem: Megóvja az első féktárcsát a külső behatásoktól.
  • Univerzális illeszkedés: Többféle motor típushoz is megfelelő.
  • Egyszerű karbantartás: Könnyen tisztítható és karbantartható.
  • Stílusos megjelenés: Elegáns dizájn, amely minden motorhoz passzol.

Ha motorod védelméről és teljesítményéről van szó, ne köss kompromisszumot! Válaszd a MOOSE RACING Első Féktárcsa Védő 13-145-öt és biztosítsd a motorod hosszú távú megbízhatóságát!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett