ENDURO ENGINEERING hátsó féktárcsa védő Sherco 33-047

Gyártó:
Cikkszám:
976106
Gyári cikkszám:
33-047

52399.999975

41259.8425

52 400 Ft

Nettó: 41 260 Ft

ENDURO ENGINEERING hátsó féktárcsa védő Sherco 33-047

Rendelhető
Rendelhető

ENDURO ENGINEERING hátsó féktárcsa védő Sherco 33-047

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legjobb motoralkatrészeket és motoros ruházatot találja meg! Örömmel mutatjuk be a legújabb termékünket, az ENDURO ENGINEERING hátsó féktárcsa védő Sherco 33-047 típust, amely kifejezetten a Sherco motorok számára készült.

Termékjellemzők és előnyök

  • Kiváló minőségű anyagok: Az ENDURO ENGINEERING híres a prémium minőségű alkatrészeiről, és ez a hátsó féktárcsa védő sem kivétel. Tartós alumíniumból készült, amely ellenáll az ütéseknek és a szennyeződéseknek.
  • Speciális kialakítás: A Sherco 33-047 típusú féktárcsa védő úgy lett tervezve, hogy pontosan illeszkedjen a Sherco motorok hátsó féktárcsájára. Így biztosítva a maximális védelmet és kompatibilitást.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű, felhasználóbarát tervezés lehetővé teszi a gyors és szerszámok nélküli felszerelést. Nem szükséges szakértőnek lennie ahhoz, hogy élvezhesse a termék adta előnyöket.
  • Kisebb karbantartási igény: A masszív felépítés és az anyaghasználat miatt a hátsó féktárcsa védő hosszú élettartamot és kevesebb karbantartást igényel.

Miért válassza az ENDURO ENGINEERING hátsó féktárcsa védőjét?

A motoros életstílus rajongói tudják, hogy a megbízható és tartós alkatrészek elengedhetetlenek. Az ENDURO ENGINEERING termékei éppen ezért nyújtanak kiemelkedő minőséget. A hátsó féktárcsa védő a legújabb technológiával készült, így hosszú távon biztosítja a féktárcsa védelmét a sérülésektől. A termék mind kezdő, mind tapasztalt motorosok számára ideális választás lehet.

Részletes technikai adatok

  • Gyártó: ENDURO ENGINEERING
  • Termék típusa: Hátsó féktárcsa védő
  • Modell kompatibilitás: Sherco motorok (33-047)
  • Anyaga: Tartós alumínium
  • Felszerelés: Könnyű telepítés, nincs szükség speciális eszközökre
  • Tömeg: Könnyű, minimális tömegnövekedés a motorra

Ne hagyja, hogy a sérülések tönkretegyék a motorozási élményét! Rendelje meg most, és élvezze a biztonságos motorozást az ENDURO ENGINEERING hátsó féktárcsa védő Sherco 33-047 termékkel!

Kapcsolódó termékek

Nézze meg a webshopunkban elérhető további motoralkatrészeket és motoros ruházati termékeket is. Ideális választás mindenkinek, aki a professzionális felszereléseket részesíti előnyben.

Vásárlói vélemények

Ügyfeleink elégedettek az ENDURO ENGINEERING termékekkel. Tekintse meg a véleményeket és értékeléseket, hogy megbizonyosodjon róla, milyen nagyszerű választás is ez a hátsó féktárcsa védő!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges