ENDURO ENGINEERING Hátsó Féktárcsa Védő Beta 33-048

Gyártó:
Cikkszám:
976107
Gyári cikkszám:
33-048

52399.999975

41259.8425

52 400 Ft

Nettó: 41 260 Ft

ENDURO ENGINEERING Hátsó Féktárcsa Védő Beta 33-048

Rendelhető
Rendelhető

ENDURO ENGINEERING Hátsó Féktárcsa Védő Beta 33-048 - Az ideális választás motorosoknak, akik a legjobb minőségű felszerelést keresik motorkerékpárjukhoz. Ezt a terméket különösen azok számára tervezték, akik rendszeresen vesznek részt enduró vagy terepmotoros túrákon, és a maximális védelem és tartósság érdekében szeretnék megóvni hátsó féktárcsájukat.

Ez a hátsó féktárcsa védő kifejezetten a Beta 33-048 modellhez készült. Az ENDURO ENGINEERING kiemelkedő szakértelmének és fejlett gyártási technológiájának köszönhetően a védő kiváló teljesítményt nyújt, és hosszú élettartamot biztosít.

Tulajdonságok és Előnyök

  • Prémium anyagok: A HAtsó Féktárcsa Védő tartós és nagy szakítószilárdságú anyagból készül, amely képes ellenállni a durva terepviszonyoknak és a gyakori ütéseknek.
  • Precíz illeszkedés: A védő speciálisan a Beta 33-048 modellhez lett tervezve, garantálva a tökéletes illeszkedést és egyszerű telepítést.
  • Könnyű súly: Az ENDURO ENGINEERING arra törekedett, hogy a termék ne növelje jelentősen a motor súlyát, így nem befolyásolja a vezetési élményt.
  • Kiváló védelem: Ez a hátsó féktárcsa védő hatékonyan megakadályozza a féktárcsa sérülését kövek, ágak és más akadályok által, amelyekkel terepen találkozhatsz.

A ENDURO ENGINEERING Hátsó Féktárcsa Védő nemcsak védi a féktárcsát, hanem növeli annak élettartamát is, ami hosszú távon költséghatékony megoldás. A motorkerékpár rendszeres karbantartása és védelme kulcsfontosságú a legjobb teljesítmény érdekében, és ez a termék hozzájárul mindehhez.

Telepítés és Karbantartás

A telepítés gyors és egyszerű folyamat, amely nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértői tudást. A termék részletes útmutatót tartalmaz, amely lépésről-lépésre vezeti a felhasználót a telepítési folyamaton. A védő rendszeres tisztítása és ellenőrzése ajánlott, hogy biztosítsa a folyamatos védelmet és optimális működést.

Az ENDURO ENGINEERING márka elkötelezett a minőség és az innováció mellett, és ez a termék ezt hűen tükrözi. A motorkerékpár-tulajdonosok számára nélkülözhetetlen kiegészítő, amely maximalizálja a védelem szintjét anélkül, hogy csökkentené a motor teljesítményét.

Miért válassza az ENDURO ENGINEERING termékeket?

Az ENDURO ENGINEERING már hosszú évek óta a motorosok szolgálatában áll, és folyamatosan fejleszti termékeit a piacon lévő legjobb technológiák és anyagok felhasználásával. Minden termékük szigorú tesztelési folyamaton megy keresztül, hogy biztosítsák a maximális megbízhatóságot és teljesítményt. Ha Ön is szeretné megadni motorkerékpárjának a legjobb védelmet, válassza az ENDURO ENGINEERING Hátsó Féktárcsa Védőjét.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges