ARTAFON (DG01) – hátsó féktrácsa védő - Gas Gas EC 250/300 - '18

Gyártó:
Cikkszám:
852098
Gyári cikkszám:
DG01

26499.999959

20866.1417

26 500 Ft

Nettó: 20 866 Ft

ARTAFON (DG01) – hátsó féktrácsa védő - Gas Gas EC 250/300 - '18

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

ARTAFON (DG01) – hátsó féktrácsa védő - Gas Gas EC 250/300 - '18

Üdvözöljük motoralkatrész webáruházunkban, ahol széles választékban találhatók a legjobb minőségű motoralkatrészek és motorkerékpár kiegészítők! Bemutatjuk Önnek az ARTAFON (DG01) hátsó féktárcsa védőt, amely kifejezetten a Gas Gas EC 250/300 '18 modellekhez lett tervezve.

Ez a prémium minőségű féktárcsa védő a Artafon gyártótól származik, akik kiváló hírnévvel rendelkeznek a motorkerékpáriparban. A féktárcsa védő anyaga kimagasló tartósságot nyújt, így biztosítva, hogy motorkerékpárja fékrendszere hosszú távon is megőrizze kiváló működőképességét.

A motorozás során a féktárcsa gyakran ki van téve különböző káros külső hatásoknak, mint például por, sár, kavicsok és egyéb úti szennyeződések. Az ARTAFON (DG01) hátsó féktárcsa védő kiválóan védi a féktárcsát ezek ellen a hatások ellen, növelve ezzel a fékrendszer élettartamát és hatékonyságát. Különösen terepmotorozás esetén elengedhetetlen ez a komponens.

Termékleírás és előnyök:

  • Prémium minőség: Az ARTAFON (DG01) féktárcsa védő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú távú védelmet biztosítanak.
  • Kifejezetten tervezett: A féktárcsa védő tökéletesen illeszkedik a Gas Gas EC 250/300 '18 modellekhez, biztosítva az optimális védelmet.
  • Ellenálló kivitelezés: A védő ellenáll a szélsőséges körülményeknek és megóvja a féktárcsát a külső behatásoktól.
  • Egyszerű telepítés: A termék gyorsan és könnyen felszerelhető, így nem igényel hosszas szerelési folyamatot.
  • Nagyobb biztonság: A féktárcsa védő használatával jelentősen megnövelheti a motorkerékpár fékrendszerének élettartamát és hatékonyságát.

A ARTAFON (DG01) hátsó féktárcsa védő nem csak praktikus kiegészítő, hanem hozzájárul motorja megjelenéséhez is. A stílusos és robusztus kialakítás biztosítja, hogy motorja egyedi és professzionális megjelenést kapjon.

Továbbá, webáruházunkban számos más motoralkatrész és kiegészítő található, amelyek közül választhat. Legyen szó féktárcsákról, féknyereg védőkről, vagy egyéb motoralkatrészekről, nálunk mindent megtalál, amire szüksége van a biztonságos és élvezetes motorozáshoz. Ne habozzon, és rendeljen még ma!

Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy további információra van szüksége, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Központi ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

Vásároljon most és élvezze a minőségi motorozás minden pillanatát az ARTAFON (DG01) hátsó féktárcsa védő segítségével!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Gas Gas
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Gas Gas EC250 2018
Gas Gas EC300 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett