MOOSE RACING HARD-PARTS MASTER CYLINDER REBUILD KIT 18-1035

Gyártó:
Cikkszám:
872987
Gyári cikkszám:
18-1035

16199.999985

12755.9055

16 200 Ft

Nettó: 12 756 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS MASTER CYLINDER REBUILD KIT 18-1035

Rendelhető
Rendelhető

A MOOSE RACING HARD-PARTS MASTER CYLINDER REBUILD KIT 18-1035 egy kiemelkedő minőségű javítókészlet, amelyet kifejezetten motorok főfékhengerének újjáépítésére terveztek. Ezt a csúcsminőségű terméket a neves MOOSE gyártó készítette. A MOOSE márka híres megbízhatóságáról és a motoros közösség iránti elkötelezettségéről, így biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja.

Ez a javítókészlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz, amelyek segítségével újra csúcsformába hozhatja motorja főfékhengerét. Az elemek pontosan úgy tervezettek és gyártottak, hogy tökéletesen illeszkedjenek és a legnagyobb mértékben javítsák a fékerőt és az irányítást.

Jellemzők és Előnyök

  • Teljes Készlet: A csomag minden szükséges alkatrészt tartalmaz, beleértve a tömítéseket, dugattyúkat, rugókat és egyéb kritikus komponenseket, amelyek elengedhetetlenek a főfékhenger felújításához.
  • Kiváló Minőség: A MOOSE csak a legjobb minőségű anyagokat és gyártási technológiákat alkalmazza, így garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.
  • Könnyű Szerelhetőség: A készletet úgy tervezték, hogy egyszerűen és gyorsan felszerelhető legyen, minimális szerszámigénnyel és szakértelemmel.
  • Költséghatékony Megoldás: A főfékhenger felújítása ahelyett, hogy teljesen új alkatrészre lenne szükség, jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.
  • Méretek és Kompatibilitás: Mielőtt megrendelné, győződjön meg róla, hogy a készlet kompatibilis a motorja típusával és modelljével.

Ez a javítókészlet egyaránt alkalmas professzionális szerelők és hobby motorosok számára, akik saját maguk szeretnék karbantartani és optimalizálni motorjukat. A részletes szerelési útmutató és a könnyen érthető utasítások még a kezdő motorosok számára is beleférhetővé teszik a szerelési folyamatot.

Alkalmazási Tippek: Mindig ellenőrizze a motorja főfékhengerének állapotát és ne használjon sérült vagy elhasználódott alkatrészeket. Egy megfelelően karbantartott főfékhenger növeli a vezetési élményt és biztosítja a megfelelő fékerőt minden körülmény között.

MOOSE márka teljes mértékben elkötelezett az iránt, hogy a motorosok legjobb barátja legyen a minőségi alkatrészek kínálatával. Válassza a MOOSE RACING HARD-PARTS MASTER CYLINDER REBUILD KIT 18-1035 javítókészletet, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges