ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Honda AC 0025014.000

Gyártó:
Cikkszám:
983469
Gyári cikkszám:
AC 0025014.000

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Honda AC 0025014.000

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Honda AC 0025014.000

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Fékbetétek, féktárcsák, fékalkatrészek > Konzol

Gyártó: ACERBIS

Termékleírás:

Az ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Honda AC 0025014.000 egy magas minőségű fékkonzol, amely kizárólag a Honda motorkerékpárokhoz készült. Ez a termék ideális választás mindazoknak, akik maximalizálni szeretnék motorkerékpárjuk fékrendszerének teljesítményét és biztonságát.

Minőség és Megbízhatóság: Az ACERBIS márka jól ismert a motoros világban, és nagyszerű termékeik kifinomult műszaki megoldásokat, minőséget és tartósságot kínálnak. Ez a rögzítő készlet nem kivétel, mivel kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosítson még a legnehezebb körülmények között is.

Kialakítás és Funkcionalitás: A készlet minden szükséges elemet tartalmaz a Honda X-fék megfelelő rögzítésére. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a szerelés egyszerű és gyors, így több időt tölthet a motorozás élvezetében, mint a szerelésben. A fekete szín diszkrét és elegáns megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának, harmonikusan illeszkedve a motor többi alkatrészéhez.

Kompatibilitás: A termék specifikusan Honda X-fékrendszerekhez lett kifejlesztve, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik és optimális teljesítményt nyújt a fékrendszerben. Ez a rögzítő készlet kompatibilis a legtöbb Honda modelllel, így széleskörű felhasználási lehetőséget biztosít.

Járművédelem: A fékrendszer egyik legfontosabb összetevője a motorkerékpár biztonságának, ezért elengedhetetlen, hogy megbízható és minőségi alkatrészeket használjon. Az ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Honda AC 0025014.000 segít abban, hogy biztosítsa a maximális biztonságot az úton és a versenypályán egyaránt.

Könnyű Szerelés: A rögzítő készlet tartalmaz minden szükséges kiegészítőt és utasítást a könnyű és gyors szereléshez. Nem szükséges bonyolult szerszámkészlet a telepítéshez, így akár otthon is elvégezheti a műveletet anélkül, hogy szakember segítségét venné igénybe.

Összegzés: Az ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Honda AC 0025014.000 egy kiváló választás mindazok számára, akik minőségi és megbízható fékrögzítő konzolt keresnek Honda motorkerékpárjukhoz. A professzionális kialakítás, a könnyű szerelhetőség és a hosszú élettartam mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa motorozás közben.

Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket! Látogasson el webshopunkba, és rendelje meg most az ön ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Honda AC 0025014.000-jét, hogy maximalizálja motorkerékpárja fékrendszerének teljesítményét és biztonságát!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges